Cancan ultimă oră

Voluntarii renunţa la căutarea lui Sebastian, băiatul dispărut în Arad

Publicat: 21 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Voluntarii renunţa la căutarea lui Sebastian băiatul dispărut în Arad
Sebastian, băiatul dispărut în Arad

Sebastian a dispărut în urmă cu două săptămâni, iar de atunci căutările au continuat, sute de poliţişti şi voluntari s-au moblizat pentru a-l găsi pe băiat.

Copilul a fost dat dispărut chiar de mama lui, care a sunat la 112. Au trecut două săptămâni de când sute de poliţişti şi voluntari s-au mobilizat şi au înconjurat zona în care Sebi a fost văzut ultima dată, dar şi împrejurimile, totul fără rezultat.

Voluntarii renunţă la căutări
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a anunţat că sunt continuate cercetările, în schimb printr-un comunicat, Asociația Salvatorilor Voluntari Rescue 4×4 a anunțat că și-a încheiat participarea la căutări, după ce a acoperit, fără niciun rezultat, o suprafață de 100 de kilometri pătrați.

„Nu au mai rămas zone neacoperite în care să putem efectua căutări”, a transmis asociația, într-un raport de activitate care a cuprins inclusiv ziua de 15 ianuarie.

Voluntarii au utilizat mașini off-road și drone pentru a cerceta zonele mai greu accesibile și au asigurat suportul tehnic pentru echipa de grăniceri dotată cu sistem de supraveghere termică.
Potrivit raportului lansat de asociaţia Salvatorilor Voluntari Rescue 4×4 , suprafața „periată” în jurul satului Vânători a fost de circa 100 de kilometri pătrați.

Sebastian, băiatul dispărut din judeţul Arad
Sebastian Corbei, 7 ani, a fost văzut ultima dată sâmbătă, 9 ianuarie, în jurul orei 16:30, la o stână de lângă localitatea Vânători. Acesta plecase de acasă sâmbătă dimineaţă, la joacă în sat.

Tatăl lui Sebi, Cornel Cobei a declarat că: „Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă. Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea.”

Cea care a raportat dispariţia copilului, a fost chiar mama acestuia, care a alertat autorităţile în momentul în care băiatul nu s-a mai întors acasă de la joacă.

Adauga un comentariu