Dragoste

Vrajă puternică de împăcare – când și cum să o faci pentru a obține rezultatul dorit

Publicat: 30 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vrajă puternică de împăcare - când și cum să o faci pentru a obține rezultatul dorit
Vraja va funcționa doar în anumite condiții

O vrajă puternică de împăcare poate reaprinde flacăra iubirii… doar dacă ambii parteneri își doresc lucrul acesta. Magia este o artă care folosește forța minții și resursele naturii pentru a influența evenimentele în vederea obținerii rezultatului dorit. De cele mai multe ori cei care cred în magie sunt persoane de sex feminin.  În funcție de preferințe, poți alege să invoci zeitățile păgâne sau Sfânta Treime. Cele mai potrivite momente pentru astfel de vrăji sunt nopțile cu lună plină.

Concentrarea profundă este esențială pentru reușita vrăjilor: înainte de a efectua ritualul, asigură-te că nimeni și nimic nu te va deranja cât timp “lucrezi”. De asemenea, ai mare grijă ca efectele vrăjilor tale să nu facă rău cuiva.   Nu în ultimul rând, trebuie să ai o motivație foarte puternică: dacă nu-ți dorești din toata inima să te împaci cu acea persoană, cel mai probabil vei irosi timp și energie de pomană

Vrajă de împăcare cu lumânări

Atunci când au parte de o decepție în dragoste, unii oamenii apelează la vrăji de iubire.  Prin descântece de dragoste se doreşte manipularea forţelor supranaturale pentru obținerea rezultatului dorit. Pentru ca vrăjile de împăcare să funcționeze trebuie ca și persoana vizată să-și dorească lucrul acesta. Este inutil să încerci să atragi o persoană care în mod evident nu te place sau nu te vrea. Vraja va avea efect, dar fericirea nu va ține decât un timp foarte scurt. Propune-ti să atragi pe cineva cunoscut sau cu care interacționezi, dacă nu frecvent, măcar din când în când.

Dacă vrei să reaprinzi iubirea în inima unui fost partener, încearcă descântecul cu lumânări. Ai nevoie de o icoană cu Sfântul Nectarie, ocrotitorul iubirii şi de 3 lumânări: roşie, albă şi galbenă. După ce le aprinzi, roagă spiritele focului, apei şi pământului să te ajute în încercarea de a recâştiga dragostea acelei persoane.

Vrajă puternică de împăcare pentru începători

O altă vrajă de dragoste concepută pentru a aduce înapoi o dragoste pierdută și uşor de realizat pentru începători sau persoanele fără experienţă este cea care invocă zeitățile păgâne, Ai nevoie de șase lumânări de culori diferite: una roșie, verde, galbenă, albastră și două roz. După ce ai aprins toate lumânările, ia-le în mână pe cele roz și privește lumânarea roșie în timp ce reciți următoarea vrajă:

“Frumoasă zeiță, puternic Zeu, ascultați rugăciunea mea! Zei de foc, ardeți aceste lumânări noi, vă implor aduceți-l pe (spui numele iubitului/iubitei) înapoi !”

Vrajă pentru creștini

“Puteri Celeste, vreau ca X să mă iubească. Mergeţi la X şi învăţaţi-l să mă iubească. Acoperiţi-i gândurile către oricine altcineva şi scoateţi la lumină doar gândul la mine. Faceţi-l pe X să se simtă bine de fiecare dată când se gândeşte la mine. Să realizeze singur că mă iubeşte şi o căldură plăcută să-i cuprindă trupul când are imaginea mea în gând. Nu lăsaţi nicio altă energie să-l perturbe.

Când ne întâlnim sau când îmi aude vocea la telefon sau când cineva îmi pronunţă numele, să simtă fiori. Să-şi dea seama că nu poate trăi fără mine. Faceţi-l să-şi dorească să mă vadă, să mă audă, să mă atingă. Mergeţi la X, Puteri Celeste şi Forţa Sfintei Treimi să fie cu voi, şi-acum şi-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin.”, este rugăciunea pe care trebuie să o rostești

Tot timpul cât rostești orice vrajă puternică de împăcare trebuie să vizualizezi rezultatul dorit, să crezi din toată inima că dorința va deveni realitate și să ai răbdare.

Adauga un comentariu