Bursa Barfelor

Vrea să desființeze echipa pe care a condus-o taică-său! Cam asta face pulitichia de Bahlui din oameni!

Publicat: 09 iun. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una despre Gigel Pleșuvu, conțilier pren târg. Zâlele trecute, în cadrul unei ședințe, Gigel tot striga în sus și-n jos să nu se dea parale la echipa de fotbal, că să nu susținem mediocritatea, că nu-știu-ce și nu-știu-cum, că nu are rost să se dea lovele. Ceea ce se pare că a uitat Gigel este că, în trecut, tăticuțul lui, Gheo, a fost în fruntea aceleiași echipe pe care el, acu’, vrea să o desființeze!

Din câte se vede, memoria nu e doar selectivă, dar și de scurtă durată, mai ales la unii puliticieni de Bahlui. Probabil că, dacă ar fi după Gigel, tăte echipele care nu se află prin prima ligă ar trebui desființate sau măcar să nu fie finanțate. Dacă o ținem în stilul ăsta, târgul va rămâne fără urmă de sport profesionist, cel puțin dacă ar fi să ne luăm după unii conțilieri, care ce visează noaptea spun ziua!

 

 

Comentarii
  • pai prea iubitul vostru bremar a desfintat toate echipele de sport din oras. Echipa de fotbal e doar o gura de hranit prietenii bremarului

Adauga un comentariu