Magazin

Vrei să-ți reamenajezi baia și nu știi de unde să începi? 3 idei ce îți ușurează munca și te lasă să te bucuri de creativitatea ta

Publicat: 28 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vrei să-ți reamenajezi baia și nu știi de unde să începi 3 idei ce îți ușurează munca și te lasă să te bucuri de creativitatea ta
Minimalist bathroom interior with concrete floor, white wall background, beautiful plants, white bathtub, white toilet, front view. Minimalist bathroom with modern furniture. 3D rendering

 Cu  toții vedem prin reviste și pe youtube interiorul unor băi minimaliste, de cele mai multe ori având tematica în nuanțe fie închise, fie pastelate și ne-am gândit, chiar și pentru câteva clipe, cum ar fi dacă am schimba vechea faianță și cadă de duș pentru un decor cu totul vibrant, care să ne aducă baia în tendințele actuale ?

Să spunem că ai luat această idee foarte în serios și ai economisit o perioadă mai lungă pentru a-ți putea permite acest moft. Te aflii, așadar, în fața noii provocări de-ați aduce baia la forma mult visată și te întrebi firesc, ce ar trebui să iei în vedere atunci când mergi la achiziționat de piese pentru noua ta baie?

Iată 3 lucruri pe care trebuie să le cumperi de urgență dacă dorești să-ți modernizezi baia:

Nelipsita mobilă

Evident că, în primă etapă trebuie să te ocupi de grosul acestei operațiuni.

 Ai fixat tematică – minimalistă cu accente de negru și galben, cadă de dimensiuni generoase și oglindă în formă ovală – unde ți-ai dovedit spiritul modern de decorare și finele influențe regăsite pe pinterest, și ești pregătit să-ți începi vânătoarea de comori în vederea obținerii unor piese de mobilă calitative și demne de invidiat.

Alege un magazin  renumit și consultă-te cu oamenii care lucrează acolo. Împreună puteți concluziona, în funcție de dorințele tale și de spațiul de care beneficiezi în baie, ce piese s-ar preta cel mai bine.

Instrumentele tehnice necesare modelării spațiilor

După ce ai reușit să achiziționezi mobila preferată, urmează, înainte de a o poziționa după propriile preferințe, să verifici și să ajustezi, dacă este nevoie, anumite componente ale băii. Poate este nevoie de un refresh la nivelul zugrăvirii pereților, iar în acest caz îți recomand să iei legătura cât mai repede cu un specialist în acest domeniu și să stabiliți împreună dacă îți dorești să schimbi culoarea pereților și dacă consideri că este nevoie și de o modelare în prealabil a acestora.

Pe lângă pereți, un alt aspect ce se arată extrem de important și ce poate schimba radical imaginea de final a băii tale este gresia pe care poți, fie să o ajustezi cu un polizor unghiular de la Micul-fermier.ro, fie să o schimbi cu o alta, care să dea un aer cu totul nou încăperii tale.

Pereții și gresia deja vor aduce un aer proaspăt băii tale, iar mobila aleasă de tine va pica perfect acestui sanctuar al relaxării.

Bețișoare parfumate, lumânări, geluri aromate și melodii ferecate pe fundal

Tot am menționat de acest sanctuar al relaxării, așa cum meriți să-ți privești baia. Aceasta nu are doar o utilitate practică, ci și o componentă a destinderii tale. Răsfață-te cu cele mai aromate bețișoare parfumate și cele mai spumoase geluri de duș aromate și simte că a meritat toată această trudă a redecorării băii tale. Vorba aceea – după muncă și răsplată!

Dacă vei ține cont de aceste idei, munca îți va fi cu mult ușurată și vei reuși să îți reamenajezi baia fără bătăi de cap. Spor la treabă! 

Sursa foto: pixabay.com

Adauga un comentariu