Eveniment-Social

Vreme închisă în aceste zile. Temperaturile rămân însă ridicate în județ

Publicat: 21 oct. 2019

Astăzi, 21 octombrie, la Iași vremea va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 22 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Temperatura aerului va crește ușor în cursul zilei de mâine, 22 octombrie. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 24 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Temperatura aerului se va menține constantă și spre mijlocul săptămânii. Astfel, miercuri, 23 octombrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 24 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Joi, 24 octombrie, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 24 grade celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi extrem de scăzute.

Și spre finalul săptămânii, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută. Vineri, 25 octombrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 24 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse.
Sâmbătă, 26 octombrie, ieșenii vor avea parte de o vreme ușor mai închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 20 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi ușor mai ridicate decât în zilele precedente.
Duminică, 27 octombrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 21 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi scăzuteloading...

Adauga un comentariu