Local

Vreme închisă la început de lună mai în județ. Iată ce au anunțat meteorologii

Publicat: 27 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vreme închisă la început de lună mai în județ. Iată ce au anunțat meteorologii

Începutul lunii mai va aduce la Iași o vreme ușor mai închisă, cu șanse de precipitații, dar și cu temperaturi care vor oscila de la o zi la alta

Astăzi, 27 aprilie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o mximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate față de zilele precedente. Spre seară, vântul va continua să sufle slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute.
Mâine, 28 aprilie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla sab, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Și spre seară, șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Temperatura aerului va oscila în zilele următoare. Mijlocul săptămânii va aduce o vreme ceva mai frumoasă, cu temperaturi ușor mai ridicate. Miercuri, 29 aprilie, valorile din termometre vor arăta o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 24 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Șansele de precipitații vor rămâne la fel de scăzute și spre seară.

Șanse de precipitații la final de săptămână

În schimb, în zilele următoare, pot apărea precipitații. Joi, în ultima zi a lunii aprilie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 24 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni izolate, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de ridicate și spre seară, în timp ce vântul va sufla în rafale.

Vineri, în prima zi a lunii mai, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 21 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni însoțite de descărcări electrice, șansele de precipitații fiind destul de ridicate.

Sâmbătă, 2 mai, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Duminică, 3 mai, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi la fel de scăzute ca și în ziua precedentă.

Adauga un comentariu