Local

Vremea în Iași în săptămâna 23-29 noiembrie 2020. Prognoza completă anunțată de meteorologii ANM

Publicat: 23 nov. 2020
Vremea în Iași în săptămâna 23-29 noiembrie 2020 a fost anunțată de ANM
Ieșeni pe bulevardul Ștefan cel Mare

Vremea în Iași în săptămâna 23-29 noiembrie 2020 va aduce o serie de schimbări din punct de vedere termic, zilele următoare înregistrându-se temperaturi tot mai scăzute. Prognoza ANM indică valori ce nu vor depăși 10 grade Celsius, în timp ce spre finalul săptămânii valorile din termometre vor scădea tot mai mult

În cursul acestei săptămâni, în Iași vremea va fi în general închisă, cu șanse reduse de precipitații. Conform celor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în această perioadă, ieșenii vor vedea destul de rar soarele. Vremea în județul Iași se va răci treptat, finalul lunii noiembrie 2020 fiind în nota acestei perioade a anului.

Vremea în Iași în săptămâna 23-29 noiembrie 2020. Debut de săptămână cu temperaturi scăzute

Astăzi, 23 noiembrie 2020, vremea la Iași va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară. Vântul va continua să sufle slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Mâine, 24 noiembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi ceva mai scăzute. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute în continuare. Spre seară, vântul va sufla cu putere, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.

Anunțul meteorologilor ANM pentru județul Iași. Cum va fi vremea în regiune spre mijlocul săptămânii?

Miercuri, 25 noiembrie 2020, în Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce umiditatea aerului va fi ușor ridicată. Joi, 26 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute.

Vreme tot mai rece spre final de noiembrie în Iași

Vremea în Iași în această săptămână va aduce și alte schimbări. Vineri, 27 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de un cer acoperit complet, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne la fel de scăzute ca și în zilele precedente.

Sâmbătă, 28 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne scăzute în continuare, conform meteorologilor.
Duminică, 29 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme la fel de închisă, cu șanse scăzute de precipitații.

Adauga un comentariu