Local

Vremea în Iași în săptămâna 5-11 aprilie 2021! Meteorologii ANM au anunțat o surpriză pentru locuitorii municipiului

Publicat: 05 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vremea în Iași în săptămâna 5-11 aprilie 2021 Meteorologii ANM au anunțat o surpriză pentru locuitorii municipiului
Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza privind vremea în Iași în săptămâna 5-11 aprilie 2021, perioadă marcată de vânt și temperaturi oscilante

Prognoza privind vremea în Iași în săptămâna 5-11 aprilie 2021 a fost emisă de către meteorologii ANM. În această perioadă, vremea va fi una destul de schimbătoare, cu valori oscilante în termometre. În cursul săptămânii se pot înregistra și rafale de vânt

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru săptămâna în curs, prognoză care indică o vreme închisă, cu vânt puternic și șanse de precipitații. În aceste zile, soarele va fi scump la vedere, iar valorile din termometre vor oscila destul de mult. La începutul perioadei, vremea va fi în general închisă, iar valorile din termometre vor fi ușor ridicate. După ce ANM a emis la finalul săptămânii trecute o avertizare de cod galben pentru mai multe regiuni, vremea pare că-și revine treptat.

Cum va fi vremea în Iași la începutul săptămânii?

Astăzi, 5 aprilie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară vântul poate sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute. Marți, 6 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse înre o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne în continuare destul de scăzute. Spre seară pot apărea din nou rafale de vânt.

Anunț ANM pentru mijlocul săptămânii

Miercuri, 7 aprilie 2021, la Iași vremea va fi destul de închisă, cu șanse ridicate de precipitații. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla în rafale. Șansele de precipitații se vor menține ridicate și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle în rafale. Joi, 8 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 10 grade Celsius.

Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute față de zilele precedente. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară. Față de săptămâna trecută, vremea în aceste zile va fi una ceva mai închisă. Anterior, ieșenii au avut parte de mai multe zile cu soare.

Vreme închisă spre finalul săptămânii în Iași

Conform meteorologilor Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vineri, 9 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute față de zilele precedente. Vântul va sufla moderat spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute în continuare. Și în urmă cu un an, vremea la Iași era destul de închisă, cu valori oscilante în termometre.

Sâmbătă, 10 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și în cursul serii.
Duminică, 11 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute față de zilele precedente.

Adauga un comentariu