BZI LIVE

LIVE VIDEO – Vreţi să aflaţi secretele celor mai gustoși cozonaci? Urmăriţi o nouă ediţie BZI Live cu o tânără antreprenoare din Iaşi, specializată în patiserie-cofetărie, participantă la emisiunea Master Chef – FOTO

Publicat: 06 dec. 2021

Marți, 7 decembrie 2021, începând cu ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezentă Paula Popa, antreprenoare din Iași specializată în cofetărie-patiserie. Tânăra antreprenoare va împărtăși câteva din secretele celor mai gustoși cozonaci dar şi din experienţa de peste 10 ani din acest domeniu, al patiseriei-cofetăriei.

Cei care ne urmăresc pe BZI LIVE vor avea parte de o surpriză dulce! Cei care vor să câștige un cozonac făcut de Paula trebuie să dea share și like la postarea emisiunii ce va fi difuzată mâine pe BZI LIVE. Câştigătorul va fi anunţat la începutul emisiunii ce se va derula începând cu ora 13:00, de către Roxana Caraiman, moderatoarea emisiunii.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu