Economic Local

Vreți să vă angajați ca șofer de autobuz? O firmă din Polonia caută 100 de persoane, plătite cu 1.189 de euro pe lună

Publicat: 13 nov. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Vreți să vă angajați ca șofer de autobuz O firmă din Polonia caută 100 de persoane plătite cu 1.189 de euro pe lună
Ieșenii au la dispoziție mai multe locuri de muncă, în străinătate

Ieșenii se pot angaja ca șoferi de autobuz în Polonia. O firmă din această țară are nevoie de 100 de persoane care să lucreze pe acest post. Salariul oferit este de 1.189 de euro pe lună. În Europa sunt 240 de oferte de muncă

Noi oferte de muncă pentru ieșenii care vor să plece în străinătate! O firmă din Polonia angajează 100 de șoferi de autobuz. Pentru acest post este nevoie de calificare profesională și permis de conducere categoria D. Salariul oferit este de 5.310 zloți brut pe lună, adică 1.189 de euro. Este necesar ca șoferii să știe limba poloneză, scris și vorbit, nivel A2. CV-urile se depun până la 18 noiembrie 2023. O firmă din Italia angajează 15 asistenți medicali.

Cei care vor să aplice pentru acest post trebuie să aibă diplomă de asistent medical, de preferat cu experiență în domeniu, dar sunt acceptați și tinerii absolvenți. De asemenea, este necesar permisul de conducere categoria B, iar candidații trebuie să fie serioși și empatici cu pacienții. CV-urile se pot trimite la societatea angajatoare până la finalul lunii decembrie 2023, iar candidații trebuie să știe limba italiană, nivel 1. Salariul este de 1.500 de euro lunar.

Ieșenii se pot angaja ca șoferi de autobuz în Polonia

Tot în Polonia se angajează montatori în construcții, plătiți cu 23,50 zloți brut pe oră, adică 5,26 euro, dar și directori de vânzări. În Olanda se angajează medic veterinar, cu un salariu de începător de 3.600 de euro brut pe lună, în concordanță cu contractul colectiv de muncă. O firmă olandeză angajează inginer mecanic care va fi plătit cu 2.500 de euro pe lună. Firmele din Olanda angajează și căpitan de navă sau căpitan secund.

Pentru postul de căpitan de navă se oferă 4.000-4.800 de euro brut pe lună. Un căpitan secund poate câștiga între 3.500 și 4.200 de euro brut pe lună, în funcție de calificare și experiență. CV-urile se trimit până la finalul lunii noiembrie 2023. Este nevoie de licență de navigator/brevet pentru Rhin (minim Mannheim) – brevet radar și certificat radio VHF – certificat de bază ADN cisternă. Un avantaj îl reprezintă deținerea permisului de conducere categoria B, iar candidații sunt dispuși să învețe limba engleză și olandeză. Aceștia trebuie să fie prietenoși cu clienții, ordonați și igienici, să fie capabili să lucreze în Word și Excel.

Ieșenii se pot angaja în diverse domenii

Persoanele care au studii medii și vor să se angajeze în Iași au la dispoziție peste 800 de oferte din partea angajatorilor. Cele mai multe posturi vacante sunt în domeniul serviciilor, cu 421 de locuri de muncă. Cei interesați se pot angaja ca agenți de securitate, agent de curățenie, asistent manager sau vânzător. Gip Est SRL și Ștefan Security angajează agenți de securitate sau agent de vânzări. Alpin Polaris SRL are nevoie de agent de curățenie clădiri și mijloace de transport. Covisian România angajează agent servicii client, iar Zid”s Solution SRL, arhitect.

De asemenea, persoanele care vor să se angajeze ca asistent manager au la dispoziție mai multe posturi, unul dintre angajatori fiind Bariz Rent & Transport. Tot pentru cei cu studii medii sunt disponibile posturi în unitățile comerciale din domeniul alimentar, cum sunt cofetăriile, service-urile auto și magazinele alimentare, unde este nevoie de vânzători sau vânzătoare.

De asemenea, o firmă din Polonia angajează șoferi de autobuz.

Comentarii
  • Polonezii ăștia și italienii caută sclavi, auzi, salar de 1200 de euro BRUT pentru șofer de autobuz și 1500 pentru asistent medical , bă cacatilor, marș la voi în țară cu salariile astea…cazare, mâncare și rămâi cu caca….

Adauga un comentariu