Cancan ultimă oră

Vulpița a început pregătirile pentru botez! Ce imagini a postat fosta vedetă de la de la Acces Direct

Publicat: 19 iun. 2021

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni Vulpița, fosta vedetă de la Acces Direct, a născut, acum tânăra și soțul ei, Viorel, se pregătesc pentru botez. Iar în acest sens stau dovadă imaginile noi postate de Veronica Stegaru chiar din satul natal, Blăgești.

Veronica Stegaru a născut în urmă cu doar câteva săptămâni, iar acum ea trebuie să se pregătească pentru botezul micuțului său, carte se numește Daniel. Ea și Viorel, soțul ei, pun la punct tot ceea ce trebuie și ce e necesar pentru primul eveniment important din viața fiului lor, astfel că Veronica a ținut să le spună fanilor de Facebook că au început pregătirile din timp pentru a această zi.

Ploile îi dau planurile peste cap

Tânăra a publicat recent o imagine cu ea chiar din casa din Blăgești, acolo unde a revenit după o lungă perioadă petrecută la București. Ea a ținut să le spună fanilor că atât ea, dar și fiul ei sunt bine, doar că vremea le cam strică planurile deoarece plouă și în Vasului de mai multe zile fără oprire.

”Ce faceți? Eu sunt bine și micuțul Daniel. Ne pregătim de botez. La noi plouă tare. Vă pupiii”, a scris Veronica Stegaru pe Facebook.

Tânăra a făcut un selfie și așa cum ne-a obișnuit mereu a folosit și un efect pentru fotografia sa, având astfel o coroană de flori pe cap.

Vulpița a ajuns la spital cu câteva săptămâni înainte de a naște

Înainte cu doar câteva săptămâni de a aduce pe lume cel de-al doilea copil, Vulpița de la Acces Direct a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, asta după ce a acuzat dureri abdominale și a fost nevoie de investigații.

Din fericire nu a fost nimic grav, iar la scurt timp după internarea în spital ea a fost externată, urmând ca peste mai multe zile să revină și să aducă pe lume băiețelul său și al lui Viorel Stegaru.

Adauga un comentariu