Cancan

Vulpița a lasat la vedere un detaliu rușinos. Ce s-a văzut într-o fotografie postată pe Instagram

Publicat: 23 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vulpița a lasat la vedere un detaliu rușinos. Ce s-a văzut într-o fotografie postată pe Instagram
Vulpița a lasat la vedere un detaliu rușinos intr-o fotografie postata pe o retea de socializare. fanii au luat-o imediat la rost

Într-o fotografie postată pe Instagram, Vulpița a lasat la vedere un detaliu rușinos. Chiar daca fotografia era un banală, care surprindea frumusețea naturii, fanii au luat-o imediat la rost.

Chiar daca a dispărut de ceva vreme din peisajul monden, Vulpița continuă să stârnească numeroase controverse. După ce a postat o fotografie pe contul său de Instagram, Veronica Stegaru a fost aspru criticată de urmăritorii săi din social media.

Vulpița a lasat la vedere un detaliu rușinos

Vulpița de la Acces Direct s-a făcut de râs pe Instagram. Cel puțin…asta susțîn urmăritorii ei. După ce a postat o fotografie pe rețeaua de socializare, fosta „vedetă” de la Antena 1 a fost aspru criticată pentru faptul că nu s-a spălat pe dinți, întrucât dantura soției lui Viorel nu se afla în cea mai bună formă.

Astfel, după imaginea postată de Vulpița, cu ea și un cal în fundal, internauțîi au început să-i lase acesteia comentarii care mai de care mai amuzante, toate legate de dantura ei și de faptul că încă se crede „vedetă”, deși nu mai apare pe sticlă.

„De ce nu te speli pe dinți? /Vezi că ai uitat să te speli pe dinți / De pastă de dinți tu nu ai auzit? / Hopaaa domnișoara nu mai e îmbrăcată de casele de moda de la Bucureșți și nici machiata și coafata! Începi să te obișnuieșți din nou cu viață la țară? În țărână și cu vaca pe câmp acolo vă e locul! / Sarcina și naștere ușoară, să fii sănătoasă alături de Viorel și de copiii voștri!!!! / Ce oameni vedeți-vă frate lungul nasului și gunoaiele din fata voastră apoi comentați de alțîi că de-aia nu vă mai răbda Dumnezeu de invidioși ce sunteți și răutăcioși șțiți numai să aruncați cu noroi în oameni dar la voi nu vă uitați ,puteați fi și voi în locul ei amărâți ,a avut și ea noroc a apărut la tv ,s a distrat a fost că o experiența poate cea mai frumoasa din viața ei ce șțiți voi” au scris internauțîi.

Cum arată acum Vulpița! Cu greu o mai recunoști

După ce a dispărut de la Acces Direct, multă lume se întreabă cum mai arată acum Vulpița, soția lui Viorel Stegaru din Blăgeșți. Ei bine, în viața ei s-au petrecut mai multe evenimente de când a revenit în Vaslui. Cel mai important este că a rămas însărcinată și acum așteaptă al doilea copil. Însă, totodată, Veronica și-a schimbat look-ul și este diferită de cea pe care o știa o țară întreagă.

Într-o fotografie urcata tot pe acceasi rețea de socializare, fanii au fost surprinsa să vadă că aceasta și-a schimbat look-ul! Evident, aceasta și-a întrebat fanii dacă îi stă bine. Este, într-adevăr, diferită total de fata din Blăgeșți care, în doar câteva luni, avea să devină vedetă, din platoul emisiunii moderate de Mirela Vaida. Fanii au avut păreri diferite.

Vulpița lui Viorel chiar a suferit o mare schimbare, fie ea și pentru scurt timp! Și-a făcut parul argintiu, și-a tras o pălărie de paie pe cap, dar cireașa de pe tort sunt ochelarii cu lentile roz, după care i se vede sclipirea din ochi. Mai că pare o fetiță „tocilară” de clasa a 8-a, care se pregătește de primul ei bal.

Ce ziceți? Mi-ar sta bine așa? Vă salutăm pe toți!”, a fost întrebarea Vulpiței pe care a scris-o în dreptul surprinzătoarei fotografii. Reacțiile nu s-au lăsat așteptat. „Încă te mai crezi vedetă?… Dispari!”, „Da, te iubim”, „Da, ți-ar sta bine”, „Ai plecat în vacanță”, „Rață încălțată”, „Nu! Îți stă bine cu căciula roșie și cu fesul cu blană roz, eșți mai naturală”, i-au scris fanii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cred ca sunt ultimele zile cu soare. Ma bucur de caldura. La voi cum e? @stegaruvioreloficial ❤️❤️❤️

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

Adauga un comentariu