Cancan ultimă oră

Vulpița a stârnit un val de reacții, după ce a postat o fotografie în mediul online

Publicat: 20 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vulpița a stârnit un val de reacții după ce a postat o fotografie în mediul online
Vulpița și Viorel Stegaru au plecat din București și s-au reîntors la Blăgești

Vulpița și Viorel Stegaru s-au bucurat mai bine de jumătate de an de simpatia telespectatorilor și au trăit o viață așa cum nu au avut niciodată, la București, acolo unde au devenit cunoscuți și apreciați pentru povestea lor de viață.

Ei bine, însă, cei doi parteneri au lăsat Capitala și au revenit la origini, mutându-se la Blăgești, trăind în continuare povestea de dragoste cu suișuri și coborâșuri pe care au prezentat-o public, fără ocolișuri. Veronica și Viorel Stegaru aveau deja o fetiță împreună, însă pe lume a apărut un alt moștenitor, un băiat.

Chiar dacă cei doi soți nu mai sunt în prezent în lumina reflectoarelor, Vulpița continuă să-și țină fanii la curent în mediul online, acolo unde postează destul de des, de cele mai multe ori povestindu-le acestora ceea ce se mai întâmplă în viața sa și a partenerului ei.

Astfel, o fotografie recentă postată pe contul ei de Instagram a stârnit un val de reacții în secțiunea de comentarii, mulți dintre internauți întrebând-o pe tânără dacă nu cumva este, din nou… însărcinată.

Este sau nu Vulpița însărcinată

Nu cu foarte mult timp în urmă, Veronica Stegaru sau Vulpița, așa cum este cunoscută, a postat o fotografie în mediul online, pe pagina personală de Instagram, alături de care a scris și un mesaj, întrebându-i pe fanii de pe rețeaua de socializare ce mai fac, cu precizarea că ea este fericită, punându-i să ghicească de ce.

„Ce faceți? Eu fericită. Ghiciți de ce”, a scris Veronica Stegaru pe rețeaua de socializare Instagram.

Astfel, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au încercat să ghicească motivul pentru care Vulpița este fericită, iar aceștia s-au împărțit în mai multe tabere, mulți spunând că este din nou însărcinată, iar alții precizând că este fericită pentru că a născut în urmă cu câteva luni.

„Ești gravidă?”, „Mai faci un bebic?”, „S-a născut bebe?”, „E fericită pentru că a născut”, „Eșt gravidă”,au fost doar câteva dintre comentariile internauților, care au încercat să ghicească motivul fericirii Vulpiței.

Cu toate acestea, până în acest moment, Veronica Stegaru nu le-a oferit încă o explicație internauților pentru a le explica dacă bănuială lor este sau nu adevărată, lăsându-i pe fanii săi în suspans.

Vulpița și Viorel Stegaru locuiesc la Blăgești, în prezent

După cele șase luni în care s-au bucurat de celebritate, Vulpița și Viorel Stegaru au plecat din București și s-au reîntors la Blăgești, acolo unde cei doi soți și-au reluat complet viața de familie, se ocupă de gospodărie și au grijă de cei doi copii ai lor.

Cum cei doi au adunat o comunitate destul de generoasă de fani pe internet, Veronica și Viorel îi țin mereu la curent pe urmăritorii lor cu tot ceea ce fac și cu tot ce se întâmplă în viața lor, așa că recent s-au filmat în timp ce curățau curtea, pentru a le arăta internauților ce fac ei de când au dispărut de pe micile ecrane.

Adauga un comentariu