Cancan

Vulpița ar putea rămâne fără fetiță. Ce vrea să facă soacra ei

Publicat: 18 aug. 2020
Vulpița ar putea rămâne fără fetiță
Soacra Vulpiței este decisă să o dea în judecată pe Veronica pentru a o decădea din drepturile părintești

Vulpița ar putea rămâne fără fetiță. Cât de curând, Veronica Stegaru, alias Vulpița, ar putea fi decăzută din drepturile părintești. Și aceasta deoarece soacra ei este decisă să o dea în judecată. Rămâne de văzut cum se va sfârși această nouă problemă din viața Vulpiței.

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari.

Vulpița ar putea rămâne fără fetiță

De când au venit la București, fetița lor de patru ani se află în grija bunicilor paterni. Astfel, micuța nu și-a mai întâlnit de multă vreme părinții. Acum, Veronica este pe punctul de a o pierde pe cea mică. Soacra ei este decisă să-și dea nora în judecată pentru ca aceasta să decadă din drepturile părintești.

Faima și programul încărcat de la emisiunea la care apar patru zile pe săptămână le ocupă mai tot timpul. Iar asta i-a făcut pe Vulpița și Viorel să își lase fetița în grija bunicilor paterni și să nu o mai viziteze. Audiența crescută i-a îndepărtat de satul în care locuiau. Totodată, succesul de care se bucură le dă motive să rămână în continuare la București. Conform unor surse, fetița ar fi foarte afectată de plecarea părinților ei. Ba chiar, la început i-a fost greu să se acomodeze cu situația.

Astfel, soacra Veronicăi, respectiv mama lui Viorel, susține că și-a angajat un avocat și că vrea să o dea în judecată pe Vulpița. Aceasta vrea ca nora ei să fie decăzută din drepturile părintești, având în vedere că nu își asumă responsabilitățile acestui rol.

Vulpița doar joacă rolul de mamă

Femeia spune că Vulpița a jucat doar rolul de mamă. În ultimele 7 luni nu s-a interesat de soarta fetiței decât atunci când venea cu camerele de filmat după ea. Iar acest lucru îl făcea pentru a da bine pe micile ecrane. Nu a interesat-o nici dacă are ce să mănânce Maria, nici că plângea de dorul mamei sale. Și toate acestea ținând cont că are o vârstă fragedă și ar fi avut nevoie de mama sa. Soacra Vulpiței spune că ultima dată când tânăra a venit la Blăgești, i-a dat fetiței 200 de lei în fața camerei, și i-a luat înapoi când a plecat.

Vulpița, prinsă în fapt

Nici sătenii nu sunt prea mândri de Vulpița. Aceștia susțin că tânăra le-a făcut localitatea de râs și că acum cu toții au auzit de Blăgești, dar nimeni nu are cuvinte de laudă. De curând au apărut imagini compromițătoare cu Vulpița, care a uitat că este căsătorită și are responsabilități și s-a iubit cu un alt bărbat chiar în aer liber, pe iarbă. Mai mult, ea chiar a fost filmată de o altă persoană care asista la toată scena și imaginile au ajuns pe mâna presei

Iar în lumina acestor noi probe, Vulpița ar putea rămâne fără fetiță, dacă ar începe procesul.

Comentarii
  • Cui ii pasa ce fac 2 persoane fara educatie, si mai rau, fara discernamant, pe care le tot promovati ca si cum ar fi reprezentative pentru societatea in care traim? Cat de mult se pot injosi unii oameni, precum Mirela Vaida, pentru audienta?

Adauga un comentariu