Cancan ultimă oră

Vulpița îi dă clasă lui Viorel! Cum s-a descurcat tânăra din Blăgești la locul de muncă

Publicat: 04 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vulpița îi dă clasă lui Viorel! Cum s-a descurcat tânăra din Blăgești la locul de muncă. Veronica, o adevărată creatoare de.. rochii de mireasă. Sonia Trifan, impresionată până peste măsură de răbdarea și talentul Vulpiței! Dacă credeați că doar Viorel va aduce bani în casă, nici gând! Viorele, Vulpița îți dă clasă! Veronica s-a prezentat la locul de muncă oferit de frumoasa Sonia Trifan, plină de emoții, însă, mai încrezătoare ca niciodată în propriile puteri.

”Am emoții, dar o să-mi treacă. Am mai fost, dar am așa un pic de emoții. Sunt mai pregătită, să vedem ce îmi spune, ce indicații îmi dă. Eu sunt încrezătoare. Am încredere în mine și nu mă las dusă de val. Hai cu dreptul înainte”, a zis Veronica cu un zâmbet laarg pe față.

În plus, Vulpi a ajuns cu jumătate de oră mai devreme, semn că este mai pregătită ca niciodată să se pună pe treabă. S-a acomodat puțin și gata, a intrat în acțiune! Sonia i-a dat Veronicăi sarcina de a prinde pe o rochie de mireasă cât mai multe floricele.

”Uite, Vero, o iei așa și o pui aici și îi scoți acul”, i-a explicat creatoarea de modă Veronicăi. ”Perfect! Foarte, foarte bine!”, a completat ea. Și dacă credeați că se joacă, nici gând, căci Vulpița nu s-a lăsat până nu a terminat de accesorizat toată rochia de mireasă.

Iar asta nu este tot! Sub îndrumarea atentă a Soniei, tânăra din Blăgești a învățat să accesorizeze și pantofi. ”Uite cât de frumoși o să fie”, i-a zis vedeta Veronicăi. Viorele, Viorele, Vulpi îți dă clasă, ce să mai!

Adauga un comentariu