Cancan

Vulpița și Viorel, concediați de la Antena 1. Care e motivul rușinos

Publicat: 09 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vulpița și Viorel concediați de la Antena 1. Care e motivul rușinos
Vulpita si Viorel, concediati de la Antena 1. Motivul pentru care sotii Stegaru au fost concediati de la “Acces Direct” este soacra tinerei din Blagesti.

Lovitură de teatru zilele trecute la Acces Direct. Vulpița si Viorel Stegaru au fost concediati de la Antena 1. Motivul pentru care sotii Stegaru au fost concediati de la “Acces Direct” este soacra tinerei din Blagesti. Serialul “Vulpita si sotul ei” a fost catalogat de Dorina Rusu, membru CNA, drept “un spectacol al degradarii umane”.

Lovitură de teatru la “Acces Direct”! Vulpiţa şi Viorel Stegaru au fost concediaţi de la Antena 1. În rândurile de mai jos, vă vom dezvălui motivul principal care a provocat această schimbare radicală în cadrul emisiunii prezentată de Mirela Vaida. Serialul “Vulpiţa şi soţul ei” a fost catalogat de Dorina Rusu, membru CNA, drept “un spectacol al degradării umane”.

Vulpita si Viorel, concediati de la Antena 1. Care e motivul ruşinos

Vulpiţa, pe numele din buletin Veronica Stegaru, a fost invitată permanentă de la “Acces Direct” în ultimele opt luni. Începând cu data de 13 ianuarie, alături de soţul său, tânăra din Blăgeşti a cunoscut celebritatea, a trăit scenarii făcute de producătorii emisiunii de la Antena 1 şi, din cauza subiectelor discutate şi nu numai, cei de la CNA au emis patru amenzi în valoare de aproape 30.000 de euro. Mai mult, cei doi soţi s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2, alături de alţi oameni din staff. Din serialul “Vulpiţa şi soţul ei” nu au lipsit detaliile din viaţa intimă a celor doi soţi – relaţiile extraconjugale ale tinerei mame, dar şi cum se înţelegea aceasta cu soacra sa şi multe altele.

Motivul pentru care Vulpiţa şi Viorel Stegaru au fost concediaţi de la “Acces Direct” este soacra tinerei din Blăgeşti. Ilinca Stegaru i-a iertat Veronicăi toate greşelile şi a venit în Bucureşti, unde i-a spus atât ei, cât şi lui Viorel să se întoarcă acasă şi să îşi reia viaţa. În plus, femeia le-a spus că fiica lor are mare nevoie de prezenţa acestora.

“Dacă s-au dus acasă la fetiţa, care am înţeles că plângea de două zile după mama şi după tată, e foarte bine. Să fie sanatoasă. Să ia tot ceea ce li s-a întâmplat în cele opt luni drept o experienţă de viaţă şi să vadă ce fac cu viaţa lor de aici înainte”, a mărturisit Mirela Vaida în cadrul ediţiei trecute de la “Acces Direct”.

Gurile rele au dezvăluit că prezentatoarea de la Antena 1 ar fi cea care se bucură cel mai mult de plecarea soţilor Stegarilor, pentru că nu mai putea îndura înjurăturile şi acuzele directe ale celor care îi reproşau că promovează nulităţile, agramaţii şi comportamentul imoral, relatează jurnaliştii publicaţiei Vremea Noua.

“Acces Direct”, amenzi de 30.000 de euro în perioada în care Vulpiţa şi Viorel au fost invitaţi

Emisiunea moderată de Mirela Vaida a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie şi până în august din cauza invitaţilor permanenţi: Vulpiţa şi soţul ei, Viorel Stegaru. Mai exact, în opt luni, “Acces Direct” a luat patru amenzi de la Consiliul Naţional al Audiovizualului: 100.000, 10.000, 15.000 şi 10.000 de lei, dar şi o somaţie, conform paginademedia.ro.

În urmă cu aproape trei luni, mai exact pe 16 iunie, proiectul de televiziune de la Antena 1 şi-a mai trecut o amendă în palmares: 5.000 de lei. Însă, de data aceasta nu Vulpiţa a fost motivul – ediţiile respective, de la jumătatea lunii mai, au avut în centru povestea unei femei care şi-a acuzat vecinii, cu nume şi prenume pe post, că i-au otrăvit fântână cu pesticide.

Adauga un comentariu