Cancan

Vulpița și Viorel, surpriză nemaipomenită de Crăciun. Au fost împreună cu fiica lor

Publicat: 29 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vulpița și Viorel surpriză nemaipomenită de Crăciun. Au fost împreună cu fiica lor
Veronica și Viorel Stegaru au petrecut Crăciunul împreună cu fiica lor Maria

Soții Stegaru, sau mai bine zis Vulpița și Viorel, au avut parte de o nemaipomenită surpriză de Crăciun, în persoana fiicei lor. Departe de Blăgești, dar și de Capitală, unde au cunoscut celebritatea, cei doi soți au petrecut Sărbătorile în noua lor casă din județul Buzău. Iar aici, ca prin minune, s-a reunit toată familia, fiind prezentă și fiica lor Maria.

Vulpița și Viorel au petrecut un Crăciun de poveste. Soții Stegaru au avut de toate pe masa de Crăciun și în plus, au avut parte de o surpriză nemaipomenită. Cei doi nu mai sunt prezenți pe micile ecrane, s-au mutat din București și se pare că o duc foarte bine. Dar iată cu cine au petrecut Crăciunul Veronica și soțul ei Viorel Stegaru.

Vulpița și Viorel – surpriză de Crăciun

Vulpița și Viorel sunt foarte fericiți după ce au petrecut Crăciunul cu fiica lor Maria. Cei doi soți au spus că se simt neîmpliniți pentru că fata stă departe de ei, la Blăgești, dar iată că lucrurile au luat o turnură frumoasă pentru soții Stegaru. Copila care rămăsese în grija bunicii de la Blăgești a fost adusă în județul Buzău, iar părinții ei au ținut neapărat să arate asta. Ei au postat pe Instagram o poză cu fiica lor, la vederea căreia internauții s-au revoltat, pentru că fața copilei a fost acoperită cu un emoticon.

Veronica s-a pregătit intens pentru aceste sărbători. A făcut cozonac, sarmale și friptură și a primit colindători cărora le-a dat colăcei și mere. Totuși, ceva lipsea. Soții Stegaru sufereau din cauza faptului că nu o aveau alături pe fiica lor.

„Au venit și la noi colindătorii. Le-am dat colăcei, mere. A venit și o vecină, a venit cu plăcinte, ne-a colindat. Am pregătit cozonac, avem de toate, și sarmale, friptură. Ne simțim, deocamdată, bine, mai ales că așteptăm să vină și al doilea copilaș”, a declarat Veronica Stegaru la Acces Direct.

Însă dorința le-a fost îndeplinită pentru că reuniunea a avut loc, iar fiica lor a fost la ei de Crăciun.

Soții Stegaru vor fi din nou părinți

La începutul toamnei, soții Stegaru și-au anunțat fanii că mai așteaptă un copil. Acum, Veronica se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină, ea urmând să nască spre sfârșitul primăverii. Oricum, chiar dacă nu mai apare frecvent la tv, Vulpița este prezentă în mediul online. Se pare că îi place gustul celebrității și de aceea tine legătura în permanență cu fanii ei.

Iar de când a anunțat că este însărcinată, fosta vedetă a emisiunii Acces Direct radiază de fericire. Acum, că se pregătește să fie mamă pentru a doua oara, Vulpiță se fotografiază mereu zâmbind și radiind de fericire. Ba chiar, de curând și-a etalat și burtica de gravidă într-o ținută mulată.

Mai mult, cei peste 200 de mii de urmăritori ai săi de pe Instagram au asaltat-o cu întrebări, fiind curioși dacă ea și Viorel vor avea o fetiță sau un băiețel. Din câte se pare, cei doi vor avea un băiețel care ar urma să poarte două nume – Radu Constantin.

Însă până ce își vor ține copilul în brațe mai sunt câteva luni bune, așa că Vulpița și Viorel s-au mulțumit cu fetița lor, care le-a produs o adevăărată surpriză de Crăciun…

Adauga un comentariu