Cancan

Weekend romantic pentru Oana Roman și al său soț, înainte de nuntă

Publicat: 13 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Weekend romantic pentru Oana Roman și al său soț înainte de nuntă
Marius Elisei este mai mic decât soția lui, Oana Roman, cu aproximativ 10 ani

Weekendul trecut, Oana Roman şi Marius Elisei au petrecut câteva zile în judeţul Prahova. S-au cazat la un hotel luxos şi s-au bucurat de privelişte şi de linişte. Cuplul a căutat o cazare frumoasă şi intimă. Astfel, înainte de nuntă cu numai câteva săptămâni, Oana Roman şi al său soț au stat într-o unitate HoReCa unde, pe o singură noapte de cazare, au scos din buzunar nu mai puţin de 100 de euro.

În urmă cu câteva luni anunţau că divorţează. Apoi au urmat diverse articole în presa de cancan, în care cei doi parteneri îşi aduceau acuze reciproce. Se pare însă că ceva s-a schimat şi, mai nou, s-au împăcat. Mai întâi au petrecut o mini vacanţă împreună cu fetiţa lor. După aceea au mers singuri la munte.

Cazare de lux pentru Oana Roman şi soţul său

Cuplul, care a ţinut prima pagină a mass media zile la rând, s-a relaxat weekendul trecut la munte. Se pare că, pe o singură noapte de cazare, ei au achitat nu mai puţin de 100 de euro. Imediat ce au intrat în camera de hotel, fiica fostului premier al României a fost impresionată de ce a găsit acolo, dar şi de modul în care totul era amenajat. Mai mult, a ales a transmită un mesaj ironic şi anumitor persoane din anturajul lor.

Se pare că hotelul unde au fost cazaţi cei doi e unul din puţinele care oferă hammam, adică baie turcească. Ce a impresionat-o aşa de mult pe Oana Roman? Ei bine, printre altele, plasmă de pe perete, pe care era scrisă o urare personalizată.

“Am ajuns! Este atât de frumos! Nu e frumos, iubire? E superb! E frumos rău! (…). Aici scria numele meu, ce i-ai făcut? Cu piscină, avem și spa… Abia aștept să fac hammam! Astăzi fac hammam. (…)”, a spus Oana Roman în clipurile pe care le-a încărcat pe Instagram Stories.

Mai mult, din partea hotelului, cuplul a primit şi o sticlă de Prosecoo, într-o frapieră cu gheaţă. După ce au deschis sticla, cei doi s-au dus pe terasă, ca să se bucure de privelişte. Au făcut şi poze acolo, apoi au postat una pe Instagram.

“Mi-am luat iubita ca să petrecem cu un pahar de vin și unul de șampanie. Nu chem vecinii să le umplu masă că a doua zi să-mi comenteze casa”, a scris Marius Elisei pe o fotografie făcută în această după-amiază, așa cum se observă în colajul de mai jos.

Oana Roman se recăsătorește cu Marius Elisei

Se pare că bat clopote de nuntă! În numai câteva săptămâni, Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, se va recăsători cu Marius Elisei.

“Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: «Eu slujba de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat faţa lui Petre Roman în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” care rulează în grila de programe de la Antena Stars.

Potrivit mărturiilor sale, Marius Elisei a fost cel care a cerut divorțul; cuplul are o fiică pe care o cheamă Isabela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Adauga un comentariu