Magazin

WIC CAR – Tractări și asistență rutieră Iași vine în ajutorul șoferilor din România

Publicat: 27 mai 2022
WIC CAR - Tractări și asistență rutieră Iași
WIC CAR - Tractări și asistență rutieră Iași își desfășoară activitatea cu mult profesionalism și precizie în cazul evenimentelor rutiere pentru a rezolva problemele dumneavoastră

Firma WIC CAR – Tractări și asistență rutieră Iași oferă servicii de transport auto, atât pe plan local, în Iași, cât și la nivel național. Cu peste șapte ani de experiență în domeniu, compania vine cu cele mai bune servicii pentru șoferii aflați în dificultate.

WIC CAR – Tractări și asistență rutieră Iași își desfășoară activitatea cu mult profesionalism și precizie în cazul evenimentelor rutiere pentru a rezolva problemele dumneavoastră în cel mai scurt timp. Firma dispune de trei autospeciale de transport auto și intervenție, în cazul accidentelor rutiere, și de un camion pentru transportul utilajelor autoutilitare sau containerelor.

Cum a început povestea  WIC CAR Tractări și asistență rutieră Iași

WIC CAR – Tractări și asistență rutieră Iași și-a început activitatea în anul 2011, iar din anul 2015 a debutat în domeniul tractărilor. Profesionalismul de care au dat dovadă și rapiditatea cu care intervin i-au adus într-un timp relativ scurt în topul companiilor de profil. În parcul firmei se regăsesc trei autospeciale de transport auto și intervenție, în cazul accidentelor rutiere, și de un camion pentru transportul utilajelor autoutilitare sau containerelor.

Programul firmei este non-stop, iar serviciile sunt disponibile atât la nivel local, în Iași, cât și la nivel național. Transportul autoturismelor se desfășoară în cele mai sigure condiții, iar intervenția personalului este extrem de promtă.

Toți cei aflați în dificultate pot apela numărul de telefon 0754 833 833 sau să intre în contact prin intermediul paginii de Facebook – WIC CAR – Tractări și asistență rutieră Iași.

WIC CAR - Tractări și asistență rutieră Iași

Ce trebuie să știți atunci când apelați la un astfel de serviciu

Toate persoanele care au nevoie de serviciile unei companii de tractări trebuie să aibă în considerare o serie de aspecte. Programul firmei trebuie să fie unul non-stop, deoarece de cele mai multe ori neplăcerile cauzate de automobile se petrec în cele mai neașteptate momente.

Compania ar trebui să poată tracta orice tip de autovehicul (sau o gamă cât mai largă), lucru regăsit la WIC CAR – Tractări și asistență rutieră Iași.

De asemenea, prețul pe care îl practica ar trebui să fie unul corect și transparent.  Transparența costurilor este o cerință cu adevărat obligatorie pentru toți cei care oferă servicii de tractări auto. Este bine ca aceste costuri să fie pentru fiecare km efectuat și să fie fixe. În momentul în care sunați pentru a cere ajutor, cereți inclusiv costul maxim pe care firma îl impune și asigurați-vă că acesta va rămâne fix.

WIC CAR - Tractări și asistență rutieră Iași

Firma WIC CAR – Tractări și asistență rutieră Iași vine în ajutorul tuturor șoferilor aflați în dificultate și vă oferă servicii de mare calitate. Personalul amabil și extrem de priceput în domeniu este pregătit să vă ajute ori de câte ori aveți nevoie.
Comentarii
Adauga un comentariu