Local

Wizz Air prelungeşte perioada de suspendare a zborurilor. Anunțul directorului Aeroportului Iași – UPDATE/ VIDEO

Publicat: 27 mai 2020

Wizz Air, compania aeriană low-cost a anunțat astăzi, 27 mai 2020, că va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din România ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie existente, introduse de autoritățile române. Astfel, zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv.

UPDATE: „Autorităţile centrale au suspendat zborurile comerciale înspre şi dinspre România pe toată perioada stării de alertă. Asta înseamnă că până pe data de 16 iunie 2020 de pe Aeroportul din Iaşi vor circula avioane Tarom pe ruta Iaşi – Bucureşti şi aeronave Wizz Air pe ruta Iaşi – Billund, că până acum.”, a transmis Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Internațional Iași.

Știre inițială

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Comentarii
Adauga un comentariu