Prima pagină » Cancan » Zanni o acuză pe mama lui Iancu Sterp că face un joc murdar. Totul are legătură cu finala Survivor

Zanni o acuză pe mama lui Iancu Sterp că face un joc murdar. Totul are legătură cu finala Survivor

16 mai 2024, 10:49,
BZI.ro, în Cancan

Zanni o acuză dur pe mama lui Iancu Sterp că ar face un joc murdar, înaintea finalei Survivor, prin care cumpără voturi pentru fiul ei. Fostul câștigător al emisiunii, în sezonul 2, a atașat și câteva „probe” în acest sens. În replică, mama Geta susține că ea și copiii ei nu au primit niciodată nimic și au muncit din greu pentru tot ce au.

Mii de fani urmăresc în fiecare săptămână aventurile faimoșilor și ale războinicilor în competiția Survivor All Stars. Recent, însă, un nou scandal a izbucnit în cadrul competiției de la Pro TV și are legătură cu doi dintre cei trei finaliști.

Zanni o acuză pe mama lui Iancu Sterp că face un joc murdar

Unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România All Stars, Zanni, se află în centrul unui nou scandal de proporții.

Tânărul „faimos” o acuză pe mama Geta, adică pe cea care i-a dat viață lui Iancu Sterp, care a ajuns și el în finală, că ar „cumpăra” voturi pentru fiul său.

„Mai nou, pentru trofeu se face GIVEAWAY să cumperi oameni și voturi”, a scris Zanni, pe Facebook.

El a atașat și mai multe „probe” în acest sens. Este vorba despre capturi ale „campaniei online” care ar fi condusă de mama lui Iancu Sterp. Ea își susține fiul și roagă internauții să îl voteze, mai ales că, afirmă mama Geta, „noi nu am primit niciodată nimic. Tot ce avem am muncit din greu”.

Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu se vor lupta pentru titlul de supraviețuitor, care îi va aduce câștigătorului premiul de 100.000 de euro.

Zannidache Robert Edmond, cunoscut de toată lumea ca Zanni, este unul dintre marii favoriți la câștigarea trofeului Survivor. Acesta s-a impus și în sezonul 2, când publicul l-a votat în număr foarte mare.

Mama Geta crede că Iancu Sterp ar putea câștiga finala Survivor

Geta, mama lui Iancu Sterp de la Survivor, urmărește cu sufletul la gură competiția. Aceasta este de părere că fiul ei ar putea câștiga finala pentru că a luptat din tot sufletul și nu s-a lăsat nicio clipă.

„Am urmărit show-ul cu sufletul la gură. Îm doresc din tot sufletul să câștige premiul cel mare, să aducă trofeul acasă, pentru că merită din tot sufletul. Dacă el va câștiga, nu o să îl aștept numai pe el ca la zi de sărbătoare, ci cred că o să aștept 1.000 de oameni. Fiecare trebuie să îmi arate că l-a votat pe Iancu. Și care îmi confirmă mie că l-a votat pe Iancu în finală și l-a susținut atunci va fi răsplătit. Oricum, o să facem acum un giveaway, ca să le dăm acolo ceva, să câștige câteva persoane. Sper că am pronunțat corect giveaway, că m-au învățat copiii”, a declarat mama Geta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *