National

Zece persoane au fost reţinute de poliţişti după ce s-au bătut cu scândurile

Publicat: 05 ian. 2021
mai multe persoane care s-au bătut cu scândurile și au fost reținute de oamenii legii
mai multe persoane care s-au bătut cu scândurile și au fost reținute de oamenii legii

Un conflict sângeros a avut loc într-o localitate din judeţul Bacău. Vorbim de mai multe persoane care au început să se bată în plină strada.

Oamenii legii au fost nevoiţi să intervină în forţa pentru a aplana conflictul izbucnit în localitatea Colonești. După ce conflictul a fost aplanat, poliţiştii au reţinut 10 persoane care s-au bătut cu scândurile. Întâmplarea a avut loc în ultima zi a anului 2020.

Zece persoane reţinute după un scandal într-o localitate din Bacău

În urma unor sesizări la numărul unic de urgenţă 112, mai multe echipaje ale Poliției Române au intervenit în localitatea Colonești din Bacău. Conform datelor apărute într-un comunicat emis de oamenii legii se pare că aceştia au fost sesizaţi de un bărbat în vârstă de 32 de ani referitor la faptul că mai multe persoane tulbură liniştea publică.

Conflictul a început atunci când 6 bărbaţi au început să rupă mai multe scânduri din gardul unui imobil deţinut de o femeie. Femeia în vârstă de 40 de ani a dorit să aplaneze conflictul dar a fost lovită de un tânăr. La faţa locului a mai apărut un grup de 6 persoane care au început să reacţioneze la fel de violent. La faţa locului au intervenit oamenii legii care, după efectuarea unor cercetări au decis să rețină pentru 24 de ore 10 persoane implicate în scandal.

„La data de 31 decembrie 2020, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au fost sesizaţi de un bărbat de 32 de ani, din comună Coloneşti, cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură liniştea publică, pe drumul sătesc. În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 61 de ani, în timp ce se aflau pe drumul sătesc din comună Coloneşti, în dreptul imobilului aparţinând unei femei de 40 de ani, ar fi provocat scandal şi s-ar fi lovit reciproc cu scânduri smulse din gardul imobilului, cu alte şase persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani.

În încercarea de a aplana conflictul, femeia de 40 de ani ar fi fost lovită de un tânăr de 25 de ani. Zece persoane au fost reţinute de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentate Parchetului cu propuneri legale”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IJP Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi încăierare.

Adauga un comentariu