Cancan ultimă oră

Zi importantă pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil! Proaspeții părinți și-au creștinat băiețelul

Publicat: 24 oct. 2021
dani otil si gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pe 11 septembrie 2021

Vedetele și-au botezat astăzi băiețelul! Primele imagini de la evenimentul privat.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pe 11 septembrie 2021, atunci a venit pe lume primul lor copil, un băiețel perfect sănătos, care a devenit imediat centrul universului celor doi.

Iar dacă înainte ca micuțul să se nască părinții lui erau indeciși în ceea ce privește numele pe care îl va purta, iată că în cele din urmă s-au hotărât, iar alegerea lor a fost chiar și pe placul internauților. Astfel, pe băiețelul celor doi îl cheamă Luca Tiago.

Astăzi a fost o zi importantă atât pentru el, dar și pentru cele două vedete, căci cel mic a primit botezul, una dintre cele mai importante taine creștinești.

Din imagini se poate observa faptul că Gabriela Prisăcariu a avut extrem de multe emoții, mai ales la biserică. Iată primele imagini și toate detaliile de la fericitul eveniment.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat copilul 

Evenimentul a fost un secret bine păstrat până în această dimineață, când Gabriela Prisăcariu a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Ea le-a dezvăluit la InstaStory fanilor că se îndreptă către unul dintre cele mai importate evenimente pentru ea:  „Mergem la botez”, a spus Gabriela Prisăcariu pe

Nici într-o zi atât de importantă cum este botezul fiului său, Dani Oțil nu s-a putut abține să nu facă remarci comice, în stilul său caracteristic:

„Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă”, a glumit prezentatorul TV pe rețelele de socilizare.

Odată ce a început sluja de creștinare, Gabriela Prisăcariu nu și-a mai putut lua ochii de la fiul ei. În momentul în care preotul a început să-l scufunde pe Tiago Luca în cristelniță, aceasta a venit mai aproape, pentru a fi alături de bebelușul ei. Imediat după ce s-a terminat, blondina s-a mai relaxat și a pornit alături de toți invitații către locul unde avea să se țină petrecerea. Întreaga

locație a fost decorată pentru a semăna cu un cadru din basmele pentru copii. Ursuleții din pluș și baloanele colorate au fost vedetele.

Ce ținute au ales proaspeții părinți pentru botezul fiului lor 

Gabriela Prisăcariu și-a revenit imediat după ce a născut și a ajuns parcă într-o clipită la formele care au consacrat-o, așa că nu i-a fost foarte greu să-și găsească ținuta pentru un astfel de eveniment, căci poate să poarte cu lejeritate obsolut orice. Ea a ales un costum de culoare roșu aprins cu detalii cu sclipici roșu, iar bluza purtată a fost în exact aceeași nuanță cu sacoul și cu pantalonii și i-a scos în evidență bustul generos. În ceea ce privește coafura, blondina a ales o coadă lejeră, iar machiajul a fost unul extrem de natural și a complimentat perfect întregul look.

Cât despre Dani Oțil, nici el nu a fost mai prejos. Prezentatorul TV a îmbrăcat un costum de culoare albastru deschis și a ales o cămașă simplă de culoare neagră, care a dat un contrast extrem de frumos și elegant.

Comentarii
Adauga un comentariu