Cancan ultimă oră

Zi tristă pentru Andreea Marin. Astăzi ar fi fost ziua mamei sale. Ce a postat pe Instagram

Publicat: 11 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zi tristă pentru Andreea Marin. Astăzi ar fi fost ziua mamei sale. Ce a postat pe Instagram

Cu toții o văd pe Andreea Marin mereu cu zâmbetul pe buze, însă fosta prezentatoare TV trăiește o adevărată dramă încă din copilărie. Mama ei s-a stins din viața într-un teribil accident rutier, iar în fiecare an, în această zi, ar fi trebuit să-și sărbătorească ziua de naștere.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Mereu cu zâmbetul pe buze și optimistă de fiecare dată, fosta prezentatoare TV trăiește o adevărată dramă de când era doar un copil.

Cea care i-a dat viață s-a stins fulgerător în urma unui accident rutier, chiar în brațele îndrăgite vedete, iar de atunci totul s-a schimbat pentru Andreea Marin.

Vedetă nu a reușit să treacă peste acest moment și își amintește mereu cu drag de părintele său, mai ales în ziua în care ar fi trebuit să împlinească o vârstă frumoasă.
Astăzi, vedetă a postat o imagine cu cea care i-a dat viață, și a ținut să precize, în stilul propriu, că ar fi trebuit ca mama sa să facă 69 de ani.

”Ar fi fost o bunică încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper că îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…”, a scris Andreea Marin pe contul său de Instagram.

Adauga un comentariu