Eveniment-Social

Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane, sărbătorită la Iaşi prin activităţi cu scop preventiv

Publicat: 20 oct. 2020
Persoană cerând ajutor

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Iași au participat, alături de lucrători ai Inspectoratului de Poliție Județean Iași și Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași. în perioada 12 – 16.10.2020, la activitățile de prevenire a infracționalității organizate de Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași, cu prilejul Zilei Europene Împotriva Traficului de Persoane.

În mod concret, ofițerii D.G.A. Iași au interacționat cu funcționarii M.A.I. și cetățenii în cadrul a două dintre aceste activități desfășurate în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Iași, respectiv acțiune stradală pe traseul Piața Unirii – B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt – Mitropolie

Cu această ocazie, cetățenii au fost informați despre unele aspecte referitoare la competențele instituției noastre, infracțiunile de corupție, atitudinea ce trebuie avută în situația în care sunt implicați sau iau la cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție și consecințele corupției.

„De asemenea, au fost distribuite materiale promoționale (pliante și flyere) cu mesaje preventive anticorupție, precum și de mediatizare, atât a liniei telefonice gratuite – Call-center anticorupție 0800.806.806, cât şi a datelor de contact aparţinând Serviciului Judeţean Anticorupţie Iaşi (numărul de telefon 0232301206, numărul de fax 0232211866, adresa de e-mail iasi.dga@mai.gov.ro și adresa structurii noastre din municipiul Iaşi, str. Zugravi, nr. 64), unde cetăţenii pot semnala faptele de corupţie săvârșite de lucrătorii Ministerului Afacerilor Interne”, au transmis reprezentanții DGA Iași.

Adauga un comentariu