Cancan ultimă oră

Zodiile care au o vară de vis! Te numeri printre norocoşi?

Publicat: 06 iun. 2020
Horoscop
Horoscop

Horoscopul lunii iunie vine cu veşti bune pentru trei zodii. Dacă până acum 2020 s-a dovedit a fi o spirală a haosului colectiv, prima lună de vară parcă începe să aşeze puţin lucrurile pentru Gemeni, Balanţă şi Vărsător. Poate că binefacerile astrelor nu vor fi atât de vizibile în primele săptămâni, însă odată cu solstiţiul de vară, din 21 iunie, aceşti nativi vor avea parte de noi începuturi.

Nodurile sorţii, Nodul Nord şi Nodul Sud, au intrat pe axa Gemeni – Săgetător, cea a cunoaşterii, ceea ce înseamnă că în următoarea perioadă fiecare dintre noi va învăţa să proceseze informaţiile, să analizeze tot ce a învăţat în viaţă, în loc să ia totul aşa cum vine.

Iunie este sezonul eclipselor: o eclipsă de lună prin penumbra va avea loc în Săgetător, în 5 iunie, iar o eclipsă de soare se va produce pe 21 iunie. Dacă te-ai născut în Gemeni, Balanta sau Vărsător, această perioadă se va dovedi a fi una magică pentru tine.

Gemeni – Este momentul să te pui pe primul loc

Luna aceasta vă simţiţi voi înşivă şi mai vii ca niciodată. Totul, de la aspectul fizic până la respectul de sine, trece printr-o transformare magică, iar vârful acesteia şi momentul în care veţi arăta acest lucru şi lumii din jur va fi 25 iunie, când Venus staţionează în mers direct în zodia voastră.

Eclipsa de Lună în Săgetător va lumina casa a şaptea, a parteneriatelor, ceea ce va clarifica unele relaţii personale care v-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Nu vă temeţi să renunţaţi la ceea ce nu va mai este de folos.

Patronul zodiei voastre, Mercur, va staţiona retrograd în casa plăcerilor, a bogăţiei şi siguranţei, aşa că nu ezitaţi să faceţi un pas în spate şi să reflectaţi la lucrurile cu care aţi fost binecuvântaţi.

Balanţa – Schimbări de viziune

Patronul Balanţei, Venus, este staţionar în mers direct în iunie. Dacă în ultima perioadă nu v-aţi simţit voi înşivă, nu vă simţiţi descurajaţi. Prima lună de vară vine cu oportunitatea de a vă extinde orizonturile şi cu experienţe provocatoare. Dacă vă doreaţi să studiaţi ceva nou sau să puneţi bazele unei afaceri, în această lună universul lucrează în favoarea voastră.

Eclipsa de lună din Săgetător din 5 iunie va provoca un mic cutremur pe casa comunicării şi va scoate la iveală noutăţi de care nu ştiaţi că aveţi nevoie.

Vărsător – Schimbări în sfera profesională

Eclipsa de lună din Săgetător va aduce schimbări pe casa carierei, a profesiei, a autorităţii şi a reputaţiei. Se produc schimbări de viziune şi se pot încheia etape profesionale. Apoi, eclipsa de soare din 21 iunie din Rac va afecta casa a şasea, a ritualurilor zilnice şi a mediului de lucru, adică va avea impact asupra vieţii profesionale şi a statutului social. Venus în mers direct prin casă a cincea, a faimei, te va pune într-o lumină favorabilă, deci nu te sfii să străluceşti. O meriţi!

Adauga un comentariu