Local

Zonele de agrement din Iaşi sunt pustii! Ieşenii stau acasă – GALERIE FOTO

Publicat: 01 mai 2020

Zonele de agrement din Iaşi sunt pustii. Ieşenii au ales să stea în siguranţă acasă. În plină pandemie de COVID-19 şi în contextul zilei de 1 mai, ieşenii au ales inteligent. Zonele de agrement din Iaşi sunt pustii, semn ca sănătatea este mai importantă decât ziua de 1 mai.

Zonele agrement sunt pustii, natura este frumoasă

Zonele de agrement sunt pustii, oamenii au lăsat loc naturii să se desfăşoare. Reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi s-au deplasat în zonele de agrement din Iaşi pentru a vedea dacă măsurile impuse de autorităţi sunt respectate. După cum se observă din Galeria foto, zonele sunt pustii, iar natura îşi continuă drumul firesc.

Poliţia Romana, sfaturi de 1 mai

Poliţia Română oferă, într-un comunicat de presă, câteva recomandări cu ocazia zilei de 1 MAI. Oamenii legii explica faptul că, în acest an, 1 mai va fi diferit faţă de cum ne-am obişnuit. Pericolul infectării cu COVID-19 nu a trecut, iar cetăţenii trebuie să fie prudenţi.

Dacă nu respectăm regulile de 1 MAI, vom fi afectaţi cu toţii

”Încercarea prin care trecem ne afectează pe toţi şi putem ieși cu bine, doar dacă respectăm regulile și dacă vom acționa, în continuare, împreună. Ne apropiem de 1 Mai (nr. azi), care pe lângă Ziua Internaţională a Muncii, este şi o zi marcată prin ieşiri la iarbă verde, grătare şi petreceri. Anul acesta, toţi trebuie să abordăm diferit această zi, să respectăm distanţarea socială, Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă” se arată în comunicat

Raed Arafat, către cetăţeni de 1 mai: Aţi făcut acelaşi lucru de Paşte, îl puteţi face şi acum

Raed Arafat explică faptul că, de 1 mai, se poate proceda că la Paşte, atunci când romanii au înţeles că nu este bine pentru sănătatea lor să plece din case

”Să lase 1 Mai cum şi la Paste au acceptat aceste lucruri. Atunci le-au acceptat, să le respecte şi acum. Dacă nu se va sta acasă, după 15 mai nu se vor ridica treptat masutrile. După această dată, măsurile vor fi ridicate treptat, gradual. Vom oferi măsuri compensatorii ca să putem convetui cu virusul şi să avem un impact limitat în România.

 

Fotoreporter: Narcis Petre @bzi.ro

Comentarii
  • Mortii din cimitirele administrate de Primărie care sunt închise prin hotărârea comisiei din primarie (cimitirele private si ale parohiilor nu le-AU inchis), multumesc domnului Primar că i-a ferit astfel de pandemie. Acestia (la morti ma refer) declara ca drept mulțumire vor vota cum trebuie la alegerile pentru primarie.

  • Mare do bitoc …mare primar. Cum sa tai si sa scoti ma idi otule gratarele de la Ciric ? Cat de pr ost poti sa continui sa fii ?!

  • Felicitari domnule Primar pentru ca ati scos gratarele! Prostia si inconstienta la romani nu pot fi tratate decit prin constrangere..

Adauga un comentariu