Cultural

Care este, de fapt, numele real al lui Virgil Ianțu. „Ștefan Bănică Jr mi-a dat porecla de Ianțu…”

Publicat: 21 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care este de fapt numele real al lui Virgil Ianțu. Ștefan Bănică Jr mi-a dat porecla de Ianțu
Virgil Ianțu a devenit un nume cunoscut și apreciat de publicul larg, chiar dacă puțini îi cunosc numele real

De curând, Virgil Ianțu a dezvăluit care este numele lui real. Cu o carieră de succes în televiziune, Virgil Ianțu a devenit cunoscut și apreciat de publicul larg.

Într-o ediție din recentă a podcast-ului lui Cătălin Măruță, prezentatorul a dezvăluit cum a apărut vedeta nume de scenă.

Care este, de fapt, numele real al lui Virgil Ianțu

Pe vremea când Ștefan Bănică Jr. cucerea scena cu trupa sa, Virgil Ianțu, pe atunci Gătăianțu, era un coleg de breaslă talentat. O poreclă născută din prietenie, și nevoia practică, a devenit un nume de scenă emblematic, cunoscut și apreciat de publicul larg.

„Multă lume mă mai întreabă dacă mai cânt în trupa lui Ștefan Bănică Jr. În 94-95 am început să cânt cu Ștefan.

El mi-a dat porecla de Ianțu. Mă cheamă Virgil Gătăianțu. Când am început să fac o emisiune, se gândeau cum o să rețină lumea Gătăianțu, e un nume lung, complicat. Gătăianțu e un nume din Banat. Iar tata era de pe lângă Gătaia, de acolo e numele. Au tot căutat variante care mie nu-mi conveneau. Și a rămas la Ianțu.”, a povestit Virgil Ianțu.

De ce nu a continuat să cânte cu Ștefan Bănică Jr

Virgil Ianțu a dezvăluit în cadrul unui alt podcast motivele care au dus la finalul colaborării sale cu trupa lui Ștefan Bănică Jr., marcând un moment important în cariera sa.

“A fost o etapă… practic nu ne-am luat de la nimic. Au fost niște declarații în presă și ale lui, și ale mele. Au fost niște orgolii stupide atunci din partea amândurora.

Și bine că a trecut. Ne-am întâlnit la un moment dat la evenimentul unui prieten, ceva, un botez și am stat de vorbă”, a povestit Virgil Ianțu. Potrivit afirmațiilor sale, vedeta a subliniat că atât el, cât și Ștefan Bănică au comis greșeli în trecutul lor, ajungând astfel într-o situație tensionată.  „Probabil că amândoi. Și nu a mai contat… a trecut, eram totuși de atâția ani împreună. Era o prostie să stăm așa ca fraierii supărați, și mie nu îmi place să rămân cu o încărcătură negativă nicicum.

Prefer să renunț eu și să las de la mine, dar să nu rămân cu o supărare cu cineva. Nu îmi place să am pe suflet asta”, a mai spus Virgil Ianțu acum ceva timp.

Cu o carieră de succes în televiziune, Virgil Ianțu a devenit un nume cunoscut și apreciat de publicul larg, chiar dacă puțini îi cunosc numele real.

Adauga un comentariu