Local

Penis servit la aniversari – FOTO

Publicat: 17 iun. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Torturile cu modele indraznete, neobisnuite, au devenit o moda pentru ieseni @ Astfel, la cererea clientilor, maestrii cofetari realizeaza torturi sub forma de penis, sani, sutien, masini, animale, cladiri sau cifre @ Noile concepte de torturi sunt numite 3D, iar imaginea iese in evidenta prin formele figurinelor dispuse pe tort

Cofetariile primesc din ce in ce mai multe cereri pentru torturi cu modele unice, care lasa o amintire de neuitat celui sarbatorit. Astfel, iesenii au ocazia sa guste din coada unei pisici, din roata unei masini sau chiar dintr-un san.

„Clientii vin de obicei cu idei, cu imagini preluate de pe internet si noi facem exact ceea ce ne cer. De multe ori, pentru petrecerile burlacilor si burlacitelor ni s-a cerut sa facem torturi in forma de sani sau de penis. Avem insa multi clienti care vin cu fotografii personalizate, imagini cu pisici, caini, cladiri, cifre si masini pe care doresc sa le regaseasca in torturile aniversare. Chiar acum se lucreaza la unul in forma de geanta Channel. Torturile 3D, care scot in evidenta formele figurinelor si imaginea clara, sunt cele mai cautate. La aceste creatii nu este realizat intreg tortul sub forma figurinei ceruta de client, ci acestea sunt dispuse pe tort”, a spus Diana Teodor, asistent manager la cofetaria Tuffli. Cele mai multe dintre torturi sunt bazate pe imaginatia iesenilor.

„Avem multe cereri pentru modele de torturi care scot la iveala multe dintre fanteziile barbatilor sau ale femeilor. De exemplu, un client a comandat pentru niste prieteni avocati un tort cu imaginea unui pat roz, iar in pat erau doua femei si un barbat in mijlocul lor. Acest cadou i-a distrat foarte mult pe sarbatoriti, si acestia au stiut sa aprecieze gluma. Sunt foarte multe cereri si pentru torturi in forma de sutien”, a spus o vanzatoare de la cofetaria Kids Land.

Torturile cu imaginile personajelor din desenele animate si din povesti sunt insa preferatele copiilor. „Multe fetite vor de ziua lor torturi  cu printese, iar baieteii, cu Mickey Mouse, in culorile echipelor de fotbal preferate sau sub forma de buburuze”, a spus vanzatoarea cofetariei Kids Land. Torturile clasice, cu mai multe etaje, sunt insa cele pe care le vor tinerii casatoriti. „Traditionalul tort pentru nunti, cel diplomat este inca cerut de catre ieseni. Tortul miresei, sub forma de semiluna, cu cinci sau sase etaje este un tort diplomat de cele mai multe ori cu fructe exotice, ornat cu trandafiri din martipan sau cu flori naturale. Se cer insa in special torturile cu fructe, mai racoritoare pentru acest sezon si se pune pret pe aspect”, a spus Elena Cuvuliuc, administrator la cofetaria Madera. Compozitia din care este realizat tortul, indiferent de modelul ales,  consta in combinatii de fructe cu ciocolata. „Acum se cer mai mult cele care au o baza de fructe si un strat discret de ciocolata pentru ca este vara si clientii vor ceva racoritor”, a spus Diana Teodor.
Procesul de realizare a tortului dureaza doua ore, iar ornarea propriu-zisa la fel de mult.

Adauga un comentariu