Eveniment-Social

Prorectorul Petrescu nu recunoaste nimic

Publicat: 11 nov. 2006
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prorectorul Petrescu nu recunoaste nimic
9

• Prof. dr. Gheorghe Petrescu sustine ca fiul sau nu si-a batut niciodata sotia si nu i-a lipsit nimic in perioada in care a fost casatorita cu acesta • Medicul Gabriela Petrescu a fost nevoita sa divorteze de dr. Bogdan Petrescu pentru ca nu mai suporta bataile si scandalurile provocate de acesta

In urma articolului publicat in cotidianul ZIUA de Iasi, intitulat „Evadare din lagarul clanului Petrescu”, prof. dr. Gheorghe Petrescu, prorector la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Gr. T. Popa, sustine ca a fost frapat de ceea ce a citit in ziar. „Pe mine m-a frapat ce a aparut astazi in ziar. Nora mea a relatat numai minciuni sfruntate. Fiul meu nu a batut-o niciodata. Pana a se deschide acest divort ma consideram un om bogat. Fiul meu este singura fiinta de pe pamant pe care o iubesc cel mai mult, dupa care urmeaza sotia si cei doi copii ai fiului meu. Sentimentele de dragoste pe care le avea sotia mea pentru nora noastra nu le-a avut niciodata pentru mine sau fiul nostru. Noi ne intelegem foarte bine cu cuscrii nostri, care nu au fost niciodata de acord ca fiica lor sa divorteze. Nu i-a lipsit niciodata nimic. Baiatul meu i-a lasat ei, prin procura, apartamentul cu 4 camere din Pacurari unde au locuit impreuna, cu drept de habitatie pana va dobandi o alta proprietate”, a declarat prorectorul Gheorghe Petrescu. Fiul prorectorului de la UMF, dr. Bogdan Petrescu, a fost casatorit timp de sase ani si jumatate cu dr. Gabriela Petrescu. Aceasta a pus capat aceste casatorii din cauza batailor si a scandalurilor provocate de Bogdan Petrescu. De nenumarate ori, dr. Gabriela Petrescu era batuta chiar in fata copiilor, terorizati de scandalurile provocate de tatal lor. Fiul prorectorului, Bogdan Petrescu, este patronul firmei Mater Optica SRL. „Sigur nu stiu cat castiga fiul meu, dar lunar imi plateste 12 milioane lei pentru rata la masina mea”, a spus prorectorul Petrescu.

Spagarul

Prorectorul Gheorghe Petrescu, seful disciplinei de Fiziologie din cadrul UMF, este unul dintre profesorii acuzati de studenti pentru sumele mari de bani pe care le percepe pentru promovarea examenelor. Numele acestuia a fost mentionat de studenti pe chestionarele care le-au completat in urma cu mai bine de o luna de zile atunci cand au fost intrebati de calitatea procesului de invatamant. „Cine spune ca iau bani de la studenti pentru a-i trece examenele minte cu nerusinare. Eu nici nu cred ca se intampla asa ceva in universitate. Nu s-a intamplat si nu se va intampla asa ceva vreodata la UMF. Eu primesc acum un salariu de 27 milioane lei, iar sotia mea, care este seful disciplinei de Dermatologie, are un salariu de 34 milioane lei pentru ca lucreaza si in spital. Nu am luat niciodata spaga de la studenti”, a declarat prorectorul Petrescu. Scandalurile in care sunt implicate o parte din profesorii aflati la conducerea UMF au socat atat studentii, cat si cadrele didactice. Un alt cadru didactic implicat in astfel de scandaluri este prof. dr. Florin Topoliceanu, de la Facultatea de Bioinginerie Medicala, acuzat de propria fiica pentru perversiunile sexuale la care era supusa chiar de acesta. Amalia Topoliceanu avea 13 ani cand tatal sau, cadru didactic la Universitatea de Medicina, o obliga sa-i satisfaca poftele sexuale. Pentru a scapa de atrocitatile tatalui sau, Amalia Topoliceanu a plecat in Bucuresti pentru a-si continua studiile si nu s-a mai intors. Sotia profesorului Topoliceanu a intentat divort, satula de cosmarul in care a trait ani de zile si internarile repetate la Spitalul de psihiatrie Socola. Astfel de cadre didactice au preluat conducerea Universitatii de Medicina si toate hotararile luate de acestia sunt pentru a favoriza interesele persoanale. Tot datorita cadrelor didactice pensionabile, UMF a ajuns intr-o criza financiara fara precedent si cadrele didactice sunt platite chiar si sub minimul grilei de salarizare.

Adauga un comentariu