Prima pagină » Actualitate » 500 de lei pentru elevi sub formă de tichete educaționale. Ce acte trebuie să depună părinții
500 de lei pentru elevi sub formă de tichete educaționale. Ce acte trebuie să depună părinții

500 de lei pentru elevi sub formă de tichete educaționale. Ce acte trebuie să depună părinții

04 sept. 2022, 13:00,
BZI.ro, în Actualitate

Părinții pot obține tichetele educaționale pe suport electronic în valoare de 500 de lei, dacă întrunesc anumite condiții.

Astfel, cererile pentru tichetele educaționale pe suport electronic în valoare de 500 de lei trebuie însoțite de documente, originale sau copii, care să ateste veniturile părinților, după cum se arată într-un model de cerere.

Cererile se depun fie la primărie (în cazul preșcolarilor), fie la secretariatul unității de învățământ unde este înscris elevul (în cazul elevilor de clase primare și gimnaziu). Termenul anunțat este “de 5 zile de la data începerii anului școlar” pentru elevi, adică până pe 10 septembrie 2022, potrivit EduPedu.ro.

Inițial, listele cu beneficiarii tichetelor acordate prin proiectul „Sprijin educațional, pe baza de tichete sociale pe suport electronic, pentru elevii cei mai dezavantajați” ar fi trebuit trimise de inspectorate la ministerul Educației până în data de 23 septembrie, la două săptămâni și jumătate după începerea școlii.

Sorin Cîmpeanu a anunțat, însă, că vrea să primească listele până pe 9 septembrie pentru ca banii să ajungă cât mai devreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *