BZI LIVE

LIVE VIDEO – A crescut cererea din partea clienților care vor să se relaxeze în centrele wellness? Discuţie cu Liliana Revenco, fondatoare Magenta StreetWay, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 22 feb. 2021

Marți, 23 februarie 2021, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi prezentă Liliana Revenco, antreprenoare din Iași, fondatoarea centrului de wellness Magenta StreetWay. Ce tehnici de relaxare sunt utilizate în prezent, a crescut cererea din partea clienților pentru serviciile oferite de specialiştii din acest domeniu, pe fondul pandemiei COVID-19, dar și ce tratamente de lux sunt acum în trend, aflați numai la BZI LIVE. Liliana Revenco este una dintre antreprenoarele care a deschis o afacere la Iași în anul 2020,în plină pandemie Covid-19, fiind de profesie dermopigmentist. Specialiștii din cadrul Magenta StreetWay se ocupa de domeniul beauty, respectiv masaje, dermopigmentari, liftinguri, dar și oferă sprijin prin terapii alternative (electropunctura, Bowen, tehnici de Access Bars, aromaterapie).

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu