Titlurile zilei

A crezut că face achiziția vieții, dar și-a luat mare țeapă! Totul s-a petrecut la un supermarket din Iași: „A fost o înșelătorie” – FOTO

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 16 Comentarii
A crezut că face achiziția vieții dar și-a luat mare țeapă Totul s-a petrecut la un supermarket din Iași A fost o înșelătorie  FOTO
Bărbatul crede că totul a fost o înșelătorie

Un ieșean și-a luat țeapă cu un produs gratis la un supermarket din oraș, după ce a primit o ofertă de nerefuzat. Bărbatul vrea să meargă la ANPC, să facă reclamație

Nicușor Pintilie a observat că a primit o ofertă la o ciocolată în aplicația Kaufland. Pentru un produs de 91 de grame trebuia să plătească doar 1 ban, deoarece are card și aplicația Kaufland. Bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a mers la supermarket, doar că acolo nu a găsit nimic.

Țeapă cu un produs gratis la un supermarket din Iași

Bărbatul consideră că în acest fel a fost înșelat ca să meargă în magazin să cumpere și alte lucruri. Deși pe telefonul său apărea clar că trebuie să primească o ciocolată în schimbul unui ban, niciun angajat nu știa nimic de această ofertă.

„Am intrat pe aplicația Kaufland și am văzut o ofertă la o ciocolată pentru care trebuia să plătesc doar un ban. Această ofertă era specială, deoarece aveam aplicația și dețineam card la ei. Undeva în jurul orei 12.00, ieri, am fost la magazinul Kaufland din Nicolina, de pe Mitropolit Varlaam, și am căutat produsul la raft. Este vorba despre o ciocolată Primola, dar un anumit sortiment, care avea 91 de grame și era cu caramel”, povestește Nicușor Pintilie.

Deși a contactat și Serviciul Clienți, lui Nicușor nu i s-a oferit nicio explicație despre situație.

„Eu am căutat la raft ciocolata, însă nu am găsit nimic. Am întrebat și un angajat despre acest produs și el a spus că nu știe nimic, că ar fi luat și el. Consider că este o păcăleală. M-am adresat și la punctul info, mi-au zis că au fost, însă s-au dat toate. Nu merită bătaia de cap cu chestiile acestea, până la urmă, o ciocolată de aia este 5 lei, însă m-am considerat înșelat. Am sunat și la Serviciul Clienți și mi-au spus cu nonșalanță să încerc și mâine”, a mai precizat bărbatul.

Bărbatul vrea să facă reclamație

După ce a plecat fără ciocolată, bărbatul a pus mâna pe telefon și a sunat la ANPC, pentru a depune o reclamație, însă fără prea mult succes. Totuși, bărbatul nu vrea să oprească aici, ci dorește să semnaleze autorităților problema descoperită.

„Într-adevăr, promoția asta pe care au gândit-o este să atragă clienții în magazin, ca să mai cumpere ceva. Consider că totul a fost o înșelătorie pentru că produsul nu l-am văzut la raft, nici nu apărea că ar fi fost vreodată. Doar nu am să iau la rând toate magazinele acum pentru o ciocolată. Am sunat și la ANPC, pentru a face o reclamație, însă nu mi-a răspuns nimeni la numărul afișat”, a încheiat Nicușor Pintilie.

După ce a luat țeapă cu un produs gratis de la supermarket din Iași, bărbatul crede că a fost înșelat și vrea să se facă un control.

Comentarii
  • Pe fiecare oferta scrie „in limita stocului disponibil”. Dacă toți sosocii se ingramadesc la „achiziția vieții – o ciocolata”, normal ca se termina repede . Poate concura la cel mai stupid articol .

  • Doamne asa flamanzi sunteti dati la stiri va nu ai putut cumpara o ciocolata la 1 ban .
    In halul asta sa ajuns eu iti dadeam de la.mine daca eram angajat colo sau daca te vedeam ca favi scandal.pe acolo !!!
    Iti dai seama achizitia vietii lui o ciocolata parca ar vorbi de miliaone de euro !!!
    Domana in ce lume traim oare chiar exista oamnei asa flamanzi ??

  • Mai scoateți naibii nasul din telefon , va trag ăștia cu reclamele de colo colo , pt un rahat de ciocolata te duci ca un copil mic , fara judecata , glonț la magazin , nici pe timpul lui ceașcă nu era așa ușor de prostit lumea .. câtă benzina ai consumat pt o sula de ciocolata gratis. Auzi la el cică e adult responsabil ..
    Va cheamă ca mâine la incorporare .. voi va vindeți și părinții pt o ciocolata

  • Voi sunteti mai rau decat haterii !!! De ce sariti cu o asemena agresivitate pe bietul om? Aici este vorba de PRINCIPIU, nu de un rahat de ciocolata de cativa lei !!! Din pacate aceasta este o practica obisnuita a comerciantilor de zstazi (si nu numai a lor) si se numeste RECLAMA INSELATOARE, sa te determine pe tine, client, sa ajungi la locatie. Acolo bineinteles ca nu vei gasi nimic, dar daca tot ai ajuns, poate mai cumperi una, alta si le faci vanzare. Voi chiar nu ati patit nici odata asa ceva ? Si daca ati patit nu v-a deranjat nici un pic acesta INSELATORIE? Nu v-ati simtit revoltati ca a-ti fost pacaliti? Despre asta este vorba. Incetati sa-l mai blamati pe bietul om pentru ca ARE DREPTATE, si astia capata curaj cu aceste practici tocmai din cauza lipsei e reactie din partea noastra a cumparatorilor. A PROCEDAT FOARTE BINE, si il incurajez sa nu renunte sa DEPUNA RECLAMATIE SI LA ANPC! Bravo , asta inseamna atitudine civica. Iar voua tuturor comentatorilor de mai sus SA VA FIE RUSINE haterilor si „mate pestrite” ce sunteti !!!!

  • @un român, păi tocmai asta e ideea, de principiu. Adică nu face ața cat fața vorba aia. Te pornești de acasă ca tembelul de la mama naibii pt niste fleacuri, chiar daca fac obiectul anumitor campanii de reduceri.
    Unii nu cunosc cu ce se mănâncă comerțul și publicitatea. Daca ar fi stocul nelimitat s-ar îngrămădi toți calicii sa ia gratis ca după aia sa revândă la magazinele sătești la suprapreț. Totul este gândit cu atenție și calculat în amănunt astfel încât să existe o ofertă atractivă pt clienți fara sa influențeze cifra de afaceri a retailer-ului.

  • se citeste saracia pe fata noastra…incep sa cred ca ciolacu ate dreptate, suntem in pana mea rusinea acestei tari! daca te apuci sa faci reclamatie pt ceva moca

  • ati fost azi in Kaufland Nicolina? nu aveai loc sa arunci un ac in magazin si in parcare. nu erau cosuri si carucioare in parcare, la usa magazinului si in magazin. ce ciocolata sa mai gaseasca persoana X cand intra 1000 oameni pe ora?

    i se rupe lantului magazine Kaufland de reclamatia lui, numai Kaufland Nicolina castiga 100.000 lei (20.000 EUR) pe zi din incasari in perioada 29-4 Mai.

Adauga un comentariu