Titlurile zilei

A explodat dosarul avocatului Felecanu! Cum a ajuns criminal, după un an de la moartea frumoasei sale iubite: urma ștearsă de pe pervaz l-a băgat în arest? (EXCLUSIV)

Publicat: 19 iul. 2022
_____ Vizualizări 10 Comentarii
A explodat dosarul avocatului Felecanu Cum a ajuns criminal după un an de la moartea frumoasei sale iubite urma ștearsă de pe pervaz l-a băgat în arest EXCLUSIV
Avocatul Sebastian Felecanu a fost arestat după ce procurorii au găsit mai multe indicii care l-ai încriminat

Detalii noi în cazul avocatei Monica Cioată. O urmă de pantof lăsată pe pervaz a cântărit mult în decizia luată de procurori. Cum a ajuns criminal, după un an de la moartea fostei sale iubite, rămâne de văzut

Sebastian Felecanu, un avocat cunoscut în Iași, a ajuns să fie trecut pe lista criminalilor. Procurorii îl acuză pe acesta de omor calificat, asta după ce Monica Cioată, iubita lui, a căzut de la etaj, în urmă cu mai bine de un an. Ce îl incriminează pe Felecanu? Surse judiciare au precizat, pentru reporterii BZI, că există mai multe probe care arată clar că Felecanu este direct implicat în moartea fostei sale iubite ce era însărcinată în două luni. Totuși există destul de multe semne de întrebare legate de viteza de reacție a autorităților. De ce a fost nevoie de un an pentru ca Felecanu să fie arestat? De ce au lăsat anchetatorii liber un criminal care, între timp, și-a făcut o nouă relație?

Cum s-a ajuns de la sinucidere la omor?

Arestarea lui Felecanu a fost mult așteptată de către apropiații Monicăi și mult contestată de către apropiații lui. Totuși ne întrebăm de ce a fost nevoie de un an pentru ca un criminal, așa cum spun anchetatorii, să ajungă după gratii? Surse judiciare au precizat că a fost nevoie de mai multe expertize ce au necesitat timp. Cumva, reacțiile lui Felecanu i-au pus pe gânduri pe anchetatori. Acesta ar fi avut câteva declarații destul de seci, cu secvențe decupate, refuzând să pună la dispoziția anchetatorilor codul de acces în telefonul Monicăi, deși l-ar fi știut.

Urma de pantof pe pervaz

Ancheta a bătut pasul pe loc luni întregi, dar când toată lumea se aștepta ca acest caz să se încheie, iar verdictul să fie sinucidere, lucrurile s-au schimbat radical și Felecanu a fost arestat. Unul dintre cele mai importante aspecte care a cântărit destul de mult în luarea deciziei arestării a fost o urmă de pantof lăsată pe pervazul ferestrei de la care a căzut Monica Cioată. Urma lăsată pe pervaz arăta clar că Monica Cioată a avut intenția de a sări pe geam sau de a-l amenința cu asta pe Felecanu, dar nu a fost așa.

Ce cred anchetatorii?

Tot surse judiciare au precizat, pentru BZI, că urma de pe pervaz a fost una destul de ștearsă, lăsată în mișcare. Practic, pentru ca o astfel de urmă să se producă există două variante. Fie Monica ar fi alergat spre fereastră cu intenția clară de a se arunca, fie Felecanu ar fi împins-o. Prima variantă a fost ușor de contestat. Monica nu ar fi avut suficient spațiu să alerge, iar, dacă s-ar fi aruncat, specialiștii spun că urma de pantof ar fi trebuit să fie fermă, lăsată de piciorul de sprijin. Practic, varianta sinuciderii a fost, în mare parte, exclusă, plecând de la această urmă.

Mesajele din telefonul tinerei cântăresc mult în anchetă

Recent, telefonul avocatei Monica Cioată a fost deblocat, iar anchetatorii ar fi găsit mai multe mesaje acide între ea și Felecanu. Cei care i-au cunoscut pe cei doi au precizat că, în perioada dinaintea tragediei, certurile dintre ei s-ar fi intensificat. Odată ce ar fi aflat că este însărcinată, Monica Cioată ar fi început să-i reproșeze lui Felecanu că nu este responsabil și că trebuie să fie pregătit să devină, din nou, tată.

Deși ambii frecventau anumite restaurante și cluburi, nimeni nu a observat să existe între ei vreo scenă de violență, însă schimburi de replici se pare că au mai fost. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu avocatul ajuns criminal după un an de la moartea fostei sale iubite.

Comentarii
  • O urma de pantof, care ar fi trebuit sa fie cumva, dar nu e. Si pentru asta, bagati un om la puscarie, ca sa .. ce? Este vaga ca si proba incriminatorie , este f posibil sa fi retinut un om degeaba. Aviz tuturor: nu va luati, ori scapati de nebune, care odata ce raman insarcinate incep sa va „dirijeze” viata. Ori, macar, locuiti la parter… Cel mult ia cate un cap de caldaram. Asta-i marea proba??

  • Avocatul este nevinovat! La cateaua care nu ridica coada cainele se lasa pagubas.Ce a cautat in patul lui daca se stia curata si nevinovata stiind ca are nevasta si copii? „Femeia trebuie sa se teama de barbat!”Efeseni 5;33

  • Dar cum ar putea sa ajunga la 26 ani o avocata de succes, daca nu se si…. putin cu renumitul avocat???? Prin munca???? Lasati-ne frate ca abia isi stergea nasucul de muci.
    Renumitul avocat , oare ci dracu a auzit de astia???
    Mai avem exemple in breasla !
    Obtin sentinte contrar legii si, devin renumiti ca au putut orice!
    Cat despre fatucile din tara asta… cred ca totul se rezolva cu sex !

  • Urma de pantof e o proba grozav de relevanta, mai ales ca madam era desculta si, pardon, in chiloti.
    Urma de pantof e dovada covarsitoare, strigatul mut al decedatei, din neant, degetul acuzator fara de care un criminal ar fi scapat nepedepsit.
    Logica lucrurilor confirma dovezile incontestabile, adica despre ce sinucidere ar fi vorba ? Ce, te sinucizi asa, dupa ce petreci impotriva greturilor sarcinii in club pana dimineata ? Te sinucizi fara un instagram, fara un tiktok, asa, in curul gol si fara tocuri ? Deci clar ca a fost omor, iar urma de pantof pune capac.
    Corolar: da’ pe scara blocului nu era vreun scuipat sau vreun cacat de caine care sa coroboreze cu dovada suprema ?

  • Încetați sa scrieți toate minciunile astea . O sa se dovedească ca este nevinovat și atunci toți care îl acuzați in mod direct ca este criminal o sa plătiți ! Vedeți-vă de treaba și nu mai scrieți minciuni !!!!

  • Sper sa-i dea pe viata puscarie odiosului marunt! Cred ca urma de pantof a fost pusa de el, cat timp a stat in apartament si pana a coborat jos. Oricum, fata era desculta si dezbracata. A gandit mintea lui obtuza schema asta. Imi iau si eu pantoful in mana si-mi las urme si pe tavan, ca sa credeti ca sunt Superman. Ce dracu’, suntem copii? E o crima iar jegosul (care pe Facebook se afiseaza deja cu noua „achizitie”) e atat de mediocru incat are la multe postari mai vechi pe Facebook, in cadrul comentariilor unde face niste glumite de maxim clasa a 4-a, cratima pusa gresit in nenumarate locuri. Am vazut cu ochii mei! Si orcine poate vedea asta. Un analfabet e foarte pasibil de a fi si delincvent. Plus ca, te intrebi cum a putut o asa boarfa de om sa ajunga, cica, avocat. Pai, a avut ceva pile odrasla asta esuata.

  • A distrus destule familii , incitand femeile la automutilare pt a obtine ordine de protectii si sa alunge sotii din casele lor. La asta a fost bun ca avocat.

  • De unde stii ca e nevinovat ? ca e de familie buna , o fi na , asta nu inseamna ca nu e responsabil pentru o fata care era in responsabilitatea lui, atata timp cat locuia cu el, cat el i a dat sperante si a prostit-o incat ea saraca chiar credea ca face familie cu el.
    Nu era oare responsabil sa regleze situatia incat sa nu ajunga doua suflete pe asfalt zdrobite?
    Daca nu a omorat el aceasta fiinta, de ce nu a sunat politia sa o scoata din casa lui, daca ea facea scandal si ameninta?
    Dvs chiar credeti ca o femeie ar fi in stare sa se sinucida in chiloti pe balcon, incat nici chiar pudoarea ei sa nu o protejeze? De ce striga nu fa asta?
    Dvs nu vedeti ca fiinta asta a fost luata din pat si aruncata ? nu aveti o valoare morala?

  • Nu asa functioneaza justitia bai nene. Orice om pleaca de la prezumtia de nevinovatie si e datoria ta sa arati ca e vinovat.

Adauga un comentariu