Din lumea filmului

A fost Marilyn Monroe ASASINATĂ?

Publicat: 05 mart. 2020

A fost Marilyn Monroe ASASINATĂ? Una din cele mai recente variante cu privire la moartea divei secolului XX este cea potrivit căreia actrița ar fi fost ucisă. Totul ar fi fost pus la cale de către Robert Francis „Bobby“ Kennedy, fratele mai mic al fostului presedinte american, John Fitzgerald Kennedy.

Ziua de 4 august a anului 1962 a fost una în care lumea primea o veste tragică. Marilyn Monroe a fost găsită moartă. În urmă anchetei s-a stabilit că actriță s-a sinucis.

A fost Marilyn Monroe ASASINATĂ?

Noua teorie este însă cu totul diferită. Diva ar fi fost ucisă la ordinele lui Bobby Kennedy pentru a nu scoate la iveală secretele murdare ale familiei Kennedy. Marilyn ar fi avut totul notat într-un mic jurnal roșu.

Mai mult, Bobby nu ar fi acționat singur. E ar fi primit ajutorul cumnatului sau, actorul Pețer Lawford, și al psihiatrului actriței, doctorul Ralph Greenson. Acesta din urmă i-ar fi administrat artistei o injecție în inimă cu pentobarbital.

Toate detaliile cu privire la această teorie se regăsesc în cartea scrisă de către at Margolis, reporter de investigații și expert în viață actriței Marilyn Monroe, și Richard Buskin, jurnalist la „New York Times“.Considerată a fi una din cele mai frumoase femei din istorie, diva secolului XX s-a făcut remarcat prin frumusețea sa ce a devenit un etalon.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu