Local

A început campania electorală! Alianța pentru Unirea Românilor în cursa pentru alegerile locale de la Iași. Ce spun candidații Marius Ostaficiuc și Tudor Ciuhodaru – FOTO/LIVE VIDEO

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
A început campania electorală Alianța pentru Unirea Românilor în cursa pentru alegerile locale de la Iași. Ce spun candidații Marius Ostaficiuc și Tudor Ciuhodaru - FOTOLIVE VIDEO
A început campania electorală! Alianța pentru Unirea Românilor în cursa pentru alegerile locale de la Iași. Ce spun candidații Marius Ostaficiuc și Tudor Ciuhodaru

Pe data de 10 mai 2024 începe oficial campania electorală. Marius Ostaficiuc, candidatul AUR pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Iași, împreună cu Tudor Ciuhodaru, candidatul AUR la Primăria Iași, și colegii care și-au depus candidatura pentru Consiliul Local și Consiliul Județean, au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale pe esplanada de la Hala Centrală din Iași.

„Oamenii votează oameni, nu afișe. Ceea ce constat este că le este foarte frică de ceea ce se întâmplă. Le este frică pentru că în acest context, Iașul poate să devină un oraș sănătos, care poate să redevină capitală, iar mafia imobiliară poate să plece acasă. Cred că marele câștigător din această campanie electorală trebuie să fie Iașul, și orașul și județul pentru că prea ne-au lăsat deoparte atât de mult timp, iar această capitală a României trebuie să redevină cel mai important oraș din această țară. Și am avut oameni care au zis că le PSD de Iași și am văzut că nu s-a întâmplat nimic, iar dacă vreți cu adevărat un oraș sănătos, dacă vreți cu adevărat să nu mai stați în trafic, dacă vreți să aveți un spital municipal, nu să vă plimbați în trei spitale, dacă vreți un mediu sănătos, dacă vreți o administrație eficientă, aveți soluția sănătoasă. Asta vom reprezenta întotdeauna, un proiect pentru un oraș sănătos. Eu fac bine Iașul, îl fac de 25 de ani, am venit de fiecare dată cu soluțiile cele mai bune, am stat până la 12 noaptea în Parlamentul European până am obținut ultimul memorandum privind Spitalul Regional de Urgență Iași, ani de luptă împotriva cancerului la nivel European, dar acum este momentul pentru un oraș sănătos și dacă vă uitați la proiectul pe care îl propuneam în 2012, este la fel de actual, ajunge cu Chirica, ne-am săturat cu toții, nu s-a întâmplat nimic bun pentru acest oraș și vedem că stagnarea este cea care care caracterizează la ora actuală acest oraș. E momentul de altă abordare, o abordare dacă vreți medicală prin care și traficul, și locuințele, și locurile de muncă, și tot ceea ce înseamnă parcuri, se pot rezolva și gândiți-vă că atunci când stați dimineața în trafic și încercați să vă duceți copiii la grădiniță sau la creșă, o să constatați că în ultimii 10 ani, nu s-a făcut nimic, ajunge!”, a declarat Tudor Ciuhodaru, candidatul AUR la Primăria Iași.

„Alți competitori electorali au furat startul, noi suntem exact conform legii, exact la timp și cu soluția sănătoasă alături de noi. Și domnul Cioloș a furat startul. Noi nu suntem nici ca cei care au fost peste drum, aici alături de noi, cei de la PSD care am înțeles că au eludat legea și de data aceasta, sunt obișnuiți cu acest lucru și atunci, noi așteptăm ca să putem să ne facem treaba la timp și cât mai bine. Oamenii votează oameni. Trebuia să avem posibilitatea să ne putem exprima liber. Sunt prea puține panouri de afișare. Poate primăria s-a ocupat de altceva, poate domnul Chirica are și alte activități de făcut, a dat o lege sau știu eu, a dat un mesaj așa cum a făcut-o și înainte, dar ar trebui să își reînprospăteze atitudinea față de ieșeni și față de oameni, să fie mai prezent la nevoile oamenilor. AUR la Consiliu. Pe 9 iunie, votați AUR și vă așteptăm la vot, cu mic cu mare pentru a putea schimba în bine soarta orașului. Dreptate pentru România, dreptate pentru români”, a declarat Marius Ostaficiuc, candidatul AUR pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Iași.

Alianța pentru Unirea românilor în cursa pentru alegerile locale de la Iași

Campania electorală începe cu 30 de zile înainte de data desfăşurării alegerilor şi se încheie în ziua de sâmbătă care precedă data alegerilor, la ora 7:00.

Astăzi, 10 mai 2024 a început oficial campania electorală. Pentru alegerile locale, Tudor Ciuhodaru este candidatul AUR la Primăria Iași iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, candidatul Alianței pentru unirea Românilor este Marius Ostaficiuc.

Pe data de 30 aprilie 2024, Biroul Electoral de Circumscripție Municipală numărul 1 Iași a admis lista candidaților pentru funcția de consilier local, propusă de partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

AUR prezintă 35 de consilieri locali, cel care deschide lista este și candidatul la Primăria Iași, Tudor Ciuhodaru, medic și europarlamentar, urmat de Vasile Pușcașu, antreprenor, Marian Jan Chiriță, arhitect, Alexandru Valentin Resmeriță, șef serviciu, Ciprian Constantin Paraschiv, profesor universitar doctor, Steofil Creangă, profesor universitar, Vlăduț Gheorghe Simionescu, antreprenor, Alina Damean, economist, Mihai Adrian Codreanu, arhivist, Cosmin Constantin Sofragiu, Daniela Rădulescu, Florin Marius Cojoc, Cristinel Butnariu, Mihai Nistor, Iustin Mihailov, Bogdan Popa, Mihai Vieru, Silviu Diaconu, Mihai Bogdan O Biren, Cristian George Lechințeanu, Valentin Cuțitaru, Ovidiu Manolache, Aurel Neagu, Anca Ionela Gania, Irinel Nistor, Viorel Enache, Alexandru Mihai, Marius Valentin Melinte, Felician Ionuț Giurumescu, Ramona Mihaela Crețu, Ciprian Ion Ene, Ovidiu Plămădeală, Alexandra Andreea Mocanu și Pavel Maxim.

La Consiliul Județean Iași, AUR a propus persoane care au o vastă experiență în multiple domenii. Lista este deschisă de candidatul AUR la președinția CJ Iași, deputatul Ostaficiuc Marius, ce are zeci de legi cu un mare aport pentru ieșeni. Parlamentarul a avut, doar în câțiva ani, 79 de inițiative legislative, dintre care 26 au devenit legi. Marius Ostaficiuc este un puternic susținător al Autostrăzii A8, Autostrada Unirii.

Pe locul 2 se regăsește profesorul și cercetătorul Silviu Gurlui, cel care și-a dedicat o bună parte din timp luptei împotriva poluării din Iași. Locul 3 este completat de antreprenorul ieșean Cojocaru Dan, patronul cunoscutei pizzerii Magic Pizza, un înfocat fan al fotbalului ieșean, și nu numai. Pe locul 4 o găsim pe Camelia Ciornia, inginer, și care a mai fost consilier județean în mandatul 2016-2020. Mitrea Mihaela se regăsește pe locul 5. Aceasta este un reputat profesor universitar și medic stomatolog.

Comentarii
  • Da a început golăneala cu promisiuni care mai de care pentru populime dar fostul euro hoț si fostul cică parlamenter ce au realizat ei în 4 ani de lâncezeală priin parlament și birulexix pentru iașeni de vin să mai cerșească voturi pentru binele doar al lor nau a populimi–așa dar hauriciu voturi îîî

  • Cine este în măsură să-mim spună în ce partid nu a fost derbedeul politic Ciohodaru primește premiu pensia mea pe un an! Acest sifilitic cu buza de iepure, care nu a mai scris o rețetă de decenii o face pe…doctorul la TV. Cum dracu pot fi unii atât de neobrăzați? La fel mă întreb cum de unele televiziuni se coboară să defileze cu acest politruc fas?

Adauga un comentariu