Local

A început curățenia de primăvară în AUR Iași! Pușcăriașul Pavel Pântea a fost dat afară și s-a înscris în PUSL

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 13 Comentarii
A început curățenia de primăvară în AUR Iași Pușcăriașul Pavel Pântea a fost dat afară și s-a înscris în PUSL
Pușcăriașul Pavel Pântea a fost dat afară din partidul AUR. A început curățenia de primăvară

Sfârșit de drum pentru pușcăriașul Pavel Pântea care a fost dat afară din AUR Iași din cauza trecutului său, fiind condamnat la închisoare cu executare. Pentru că nu mai avea unde să se ducă, pușcăriașul s-a dus la PUSL.

Pavel Pântea este un traseist politic care a avut mari probleme cu legea fiind condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns ca ieșenii să aleagă un condamnat penal, un rege al țepelor (nu noi spunem că e țepar, ci instanța care l-a condamnat penal).

Pușcăriașul Pavel Pântea a fost dat afară din AUR Iași

A început curățenia de primăvară în AUR Iași, iar printre primele victime este tocmai pușcăriașul Pavel Pântea care a fost dar afară din cauza trecutului său penal. Acest specimen care pur și simplu vrea să ajungă în Consiliul Local Iași pentru a face combinații imobiliare este un personaj lugrubu care a făcut pușcărie și care nu are ce căuta în niciun partid. Totuși, PUSL pare că acceptă toți penalii și din aceste considerente l-a primit cu brațele întinse pe aces pușcăriaș care a primit 3 ani jumătate de închisoare cu condamnare.

Este absolut esențial ca partide precum AUR să promoveze oameni curați, oameni care nu au probleme de integritate, iar acest personaj sinistru era tot ceea ce partidul urăște. Așadar, acesta a fost dat afară în pe ușa din față fără echivoc!

Vă aducem aminte că în urmă cu câțiva ani, mai precis în data de 28 octombrie 2011, Pavel Pântea a fost condamnat de Judecătoria Iaşi la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare, într-un dosar complex ce viza infracțiuni precum șantaj, participare improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune în formă continuată.

Conform acuzațiilor formulate de către procurori, Pavel Pântea și Florin Crudu ar fi încheiat un antecontract de vânzare-cumpărare pentru o locuință situată în zona Tudor Vladimirescu. Din această tranzacție, cei doi inculpați ar fi obținut ilegal suma de 10.000 de euro. Chiar dacă ulterior contractul a fost reziliat, banii nu au fost restituiți părților implicate. Recent venit în PUSL, Pavel Pântea încearcă să-și ”spele” fața spunând că și Popescu Piedone a stat în închisoare. Manipularea este una josnică pentru că nu există nicio comparație între Piedone și Pavel Pântea. Primul a fost condamnat, iar o instanță de judecată a decis, corect sau incorect, că este nevinovat și a fost eliberat. În ceea ce îl privește pe Pavel Pântea, instanța a decis definitiv condamnarea la închisoare cu executare, iar asupra acestui lucru nu a mai revenit, decizia rămând definitivă și el fiind închis în penitenciar.

Cine este Pavel Pântea? De la legături cu Cordunenii până la conexiuni cu Viorel Blăjuț

Pavel Pântea este un personaj controversat care a avut mai multe dosare penale. Într-un dosar penal el a fost acuzat că a sechestrat o femeie și că i-a pus cuțitul la gât acesteia. Pavel Pântea are legături cu clanul Cordunenilor ocupându-se de țepe imobiliare, fapt pentru care a fost condamnat la închisoare cu executare.

Trebuie să reținem că oamenii care au aceeași calitate inferioasă sunt atrași unul de celălalt. Din aceste considerente, Pavel Pântea este tovarăș apropriat cu Viorel Blăjuț, om de afaceri obscur care are probleme legale evidente la Spitalul Sf. Sava din Iași. Candidat la Primăria Iași și șef al partidului PSI, Viorel Blăjuț a fost amendat cu jumătate de milion de lei. Unitatea medicală funcționa fără autorizație

Așadar, aceste legături bolnăvicoase sunt ca un cancer pentru ieșenii care trebuie să cunoască adevărul! Cetățenii orașului trebuie să știe că astfel de personaje nu îi reprezintă și nu au ce căuta în politică. Ar fi un adevărat calvar că cetățenii să îl voteze pe pușcăriașul Pavel Pântea care a fost dat în șuturi  afară pe ușa din față a AUR și care și-a găsit un loc călduț în PUSL.

Comentarii
  • George Simion a spus clar ca pe cine depisteaza ca e penal, corupt, hot, tradator ii da afara automat. Cam ce a spus a si facut. Nu te joci cu el, e si sever. Asa si trebuie, curatenie in toate partidele, coruptii sa fie dati afara fara drept de a se mai inscrie in alt partid.

  • Cum adică ”vrea să ajungă în Consiliul Local Iași pentru a face combinații imobiliare”? Vreți să spuneți că aleșii locali din consiliu fac combinații? Uau!

  • la 35000 lei cu care a luat ” card gold ” , voia loc de consilier local ?
    pai saracu ostaficiuc , cum sa scoata cotizatia platita , ca sa ajunga candidatul maciurian pe listele coclite ?

    sa fim seriosi , simion a vandut cap coada meciul , iar ostaficiuc si libarca , vand si ei ce mai pot pana in toamna , cand tre sa marcheze iar grosu la garoiu de bucuresti , ca sa cumpere locurile la parlamentare…

    Mare curva monșer politica asta , numai aia de la partide sunt fete mari toți.

    sa fim seriosi , simion a vandut cap coada meciul , iar ostaficiuc si libarca , vand si ei ce mai pot pana in toamna , cand tre sa marcheze iar grosu la garoiu de bucuresti , ca sa cumpere locurile la parlamentare…

  • Si-a dat demisia Pavel Pantea nu a fost dat afara mincinosilor, scormoniti cu ce s-a intamplat in urma cu 15 ani macar daca era adevarat!

  • Pentru Gogul de la Cătălin Ancuța….fapta a fost și dacă nu ziceam la gabori cum s_a întâmplat eram și eu la pușcărie!!! Nu-l mai compătimiți, că la cîta lume a înșelat el cu Alin Curcă,Mugurel Violatorul,finul Leonas Hordila, nașul Luca , mă mir că încă îl mai bagă lumea în seamă!!

Adauga un comentariu