Eveniment-Social

A început Winter Sale la Iulius Mall Iași. Profită de reducerile de până la 70% și bucură-te de cumpărături inspirate!

Publicat: 05 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A început Winter Sale la Iulius Mall Iași. Profită de reducerile de până la 70 și bucură-te de cumpărături inspirate
La Iulius Mall Iași, Winter Sale pot aduce o mulțime de piese vestimentare noi în garderoba ta

Crăciunul a trecut, cei dragi și-au despachetat darurile, dar tu ți-ai făcut ceva cadou sărbătorile acestea? Dacă nu, acum e momentul pentru că brandurile din Iulius Mall Iași afișează reduceri de până la 70%. De la sacou, pulover, pantofi, accesorii, cosmetice, piese elegante, rezolvi întreaga ținută într-o singură sesiune de shopping. Tot aici te poți pregăti și pentru viitoarea escapadă la munte sau să-ți completezi garderoba cu piese pe care ți le dorești de mult timp. În catalogul Winter Sale găsești lista cu toate ofertele.

Fie că este vorba de planuri noi, de o nouă pereche de pantofi sau de un parfum abia lansat, nevoia de schimbare este prezentă în fiecare dintre noi la începutul de an. La Iulius Mall Iași, Winter Sale pot aduce o mulțime de piese vestimentare noi în garderoba ta. Astfel, articole glamorous, șic sau confortabile reduse cu până la 70% găsești la Bershka, H&M, Pull&Bear, BSB, Stradivarius, Terranova, Zara, dar și la celelalte branduri de fashion. După ce îți alegi noua ținută, asorteaz-o cu o pereche de încălțăminte, care să îți scoată în evidență stilul, indiferent că preferi tocurile stiletto sau adidașii! Medea și In Tempo au oferte cu până la 50% mai mici.

Apoi, treci și prin magazinele tale preferate de beauty&care, răsfață-te și strălucește ca o divă cu produsele dorite, dar pe care acum le poți achiziționa la prețuri irezistibile. Cupio, Marionnaud și Pro Beauty ți-au pregătit reduceri de până la 40%. Și dacă tot ești la capitolul self care, treci și pe la magazinele cu accesorii și bijuterii și oferă-ți un dar special. Parfois are reduceri de până la 50%.

Și pentru că sezonul rece este și despre seri lungi cu o ceașcă de ceai și o carte, ținute potrivite pentru astfel de momente găsești la BUZZ, 4F, Intersport, Sport Vision reduse cu până la 50%.

Chiar dacă Moș Crăciun abia a lăsat cadourile sub brad, poți să le oferi celor dragi în continuare daruri de la Librarium, care afișează promoții. Treci și pe la Optiblu pentru o pereche nouă de ochelari pentru că ofertele ajung până la 50%.

Lista reducerilor continuă și în alte locații, iar oferta completă poate fi consultată în catalogul Iulius Mall Iași.

Adauga un comentariu