Titlurile zilei

A murit bărbatul din BMW-ul făcut praf la Bordea! În urma lui au rămas doi copii fără tată

Publicat: 03 sept. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
A murit bărbatul din BMW-ul făcut praf la Bordea În urma lui au rămas doi copii fără tată
A murit bărbatul din  BMW-ul făcut praf la Bordea

După accidentul rutier grav de la Bordea în care un BMW a scăpat de sub control și s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, o familie întreagă suferă și plânge. Una dintre victimele accidentului, Ionuț Varga, a murit, în timp ce prietenul său a fost externat, iar șoferul a scăpat cu răni ușoare,  fără a fi internat în spital

În urmă cu mai bine de două săptămâni, un accident rutier grav avea să se producă la Bordea, sat din localitatea ieșeană Grajduri. Atunci, șoferul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului și a acroșat un autoturism parcat, iar mai apoi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, au rezultat mai multe victime, două dintre acestea pierzându-și cunoștința. S-a dat o adevărată luptă pentru ca viețile victimelor să fie salvate. Victimele au fost doi bărbați care erau și prieteni. Din păcate, doar unul dintre ei a fost recent externat din spital, pe când celălalt, Ionuț Varga, care era în comă și-a dat ultima suflare.

A murit bărbatul din BMW-ul făcut praf

În urma accidentului produs de un șofer de 19 ani, la Bordea, viața unui bărbat de 33 de ani a fost curmată.

Atunci, șoferul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului și a acroșat un autoturism parcat, iar mai apoi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, au rezultat mai multe victime, două dintre acestea pierzându-și cunoștința. Ionuț Varga s-a numărat printre persoanele ce au fost transportate la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, unde a fost intubat și a stat mai bine de două săptămâni în comă, ca în seara de 1 septembrie să-și dea ultima suflare, lăsând îndurerați doi părinți, doi copii și mulți prieteni.

Amintim că, imediat după accident, reporterii BZI au mers la familia lui Ionuț Varga, în satul Ciocârlești, comuna Scânteia. L-au găsit pe tatăl acestuia care a povestit cu greu câteva lucruri despre fiul său, sperând atunci că se va face bine și că va fi transferat la București.

Amintim că tatăl lui Ionuț dădea vina pe prietenii fiului său la vremea aceea, considerând că anturajul l-a condus spre această încercare a vieții.

Ionuț a lăsat în urmă doi copii

Bărbatul decedat a lăsat în urmă 2 copii, un băiat de 11 ani și o fetiță de 6 ani, diagnosticată cu sindrom Down. Deși Ionuț era despărțit de mama copiilor săi, ținea legătura cu aceasta, mereu îi vedea și contribuia la creșterea lor.

„Ionuț are doi copii care îl așteaptă acasă. A fost căsătorit și un băiețel de 11 ani și o fetiță de 6 ani. S-au despărțit de comun acord, dar au păstrat mereu legătura. Băiatul este acum la mine, iar fata e la mama ei… Are și probleme de sănătate cea mică, suferă de sindrom Down. Ne rugăm să fie bine, ce să mai zic, nu are cum să fie altfel, ne rugăm să fie bine, soția mea e la spital la el acum, eu sunt pensionar”, spunea tatăl lui Ionuț.

Comentarii
Adauga un comentariu