Local

Mezzosoprana Maria Maxim Nicoară a fost astăzi din nou oprerată! Artista a trecut cu bine și peste această intervenție – Exclusiv

Publicat: 09 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mezzosoprana Maria Maxim Nicoară a fost astăzi din nou oprerată Artista a trecut cu bine și peste această intervenție - Exclusiv
Mezzosoprana Maria Maxim Nicoară din Iași

Astăzi, mezzosoprana Maria Maxim Nicoară a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale. Intervenția a fost programată de medicii de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” care au îngrijit-o încă de la producerea accidentului. Artista a ieșit din operație. În aceste momente se află la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Din fericire aceasta a trecut cu bine și peste această operație. Medicii sunt optimiști în ceea ce privește starea de sănătate și evoluția acesteia. Aceasta va continua recuperarea.

Vă reamintim că celebra mezzosoprană Maria Maxim Nicoară a fost fost implicată într-un accident în interiorul locuinței sale. În jurul acestui eveniment tragic au apărut numeroase ipoteze.

Anchetatorii nu au reușit să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de omor

Ceea ce s-a vehiculat imediat după „accident”, adică faptul că pianistul Codrin Nicoară era agresiv cu soția sa, se confirmă. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că au fost stabilite două episoade de violență între soți, dar nu s-a putut stabili dacă în seara „accidentului” a existat un asemenea episod. Anchetatorii au ajuns la o concluzie clară: mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit leziunile severe care au trimis-o în stare critică la spital după ce a căzut pe scări, în casă. Nu se poate spune însă dacă soțul ei, Codrin Nicoară, a împins-o sau dacă a căzut accidental. Asta ar trebui să se stabilească în curând, însă ancheta este extrem de dificilă. Singura care ar putea clarifica totul este Maria Macsim Nicoară, însă starea ei de sănătate nu îi permite să facă asta.

Orele în care mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost ținută în pat de către soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, au înrăutățit starea ei de sănătate

Povestea începe sâmbătă, pe 9 mai 2020, când, în jurul orei 23:00, pianistul Codrin Nicoară o găsește pe artistă căzută la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în localitatea ieșeană Aroneanu. Din acel moment lucrurile par să scape de sub control. Codrin Nicoară își găsește soția în stare de semiconștiență și face un gest de neînțeles. În loc să sune la 112 și să cheme ajutor, o ridică și o duce într-o cameră unde o lasă în pat. Poate că gestul său are o explicație, având în vedere că relația dintre cei doi s-a răcit considerabil în ultima perioadă și se pregăteau de divorț.

Totuși, familia Macsim-Nicoară poza într-o familie model în care problemele sunt inexistente. Pianistul Codrin Nicoară a precizat în fața anchetatorilor că soția sa, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, a căzut pe scările interioare în formă de spirală după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. Soțul a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă.

 

Adauga un comentariu