Cancan

A pozat Delia Matache nud? Ce spune celebra cântăreață despre fotografiile provocatoare

Publicat: 08 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A pozat Delia Matache nud Ce spune celebra cântăreață despre fotografiile provocatoare
Delia are 39 de ani, însă de mic copil a început să muncească pentru viitorul său

Este una dintre cele mai apreciate și excentrice artiste din România, însă multă lume se întreabă dacă a pozat Delia Matache nud. Frumoasă și dezinvoltă, vedeta se bucură de succes pe rețelele de socializare, afișându-se în ipostaze inedite. Iată ce spune celebra cântăreață despre fotografiile provocatoare.

Delia Matache nu a acceptat să pozeze nud

Delia Matache este cunoscută de public, dar și de colegii de breaslă drept o nonconformistă. Stilul vestimentar aparte și vocea deosebită i-au adus și mai multă celebritate. Cântăreața are o carieră impresionantă în muzică, iar în ultimii ani a avut mai multe proiecte de televiziune. Vedeta a fost în juriul mai multor emisiuni, precum X Factor sau iUmor. 

Artista a colaborat cu mai mulți cântăreți faimoși din showbiz-ul autohton, iar succesul nu a întârziat să apară. Delia este extrem de activă și în mediul online, iar postările de pe rețelele de socializare pun pe jar inimile admiratorilor.

Jurata de la iUmor este o apariție excentrică și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Cântăreața a fost surprinsă de nenumărate ori în ipostaze provocatoare, lăsându-și la vedere formele perfecte. 

Cu toate că a apărut în mai multe videoclipuri aproape goală sau în ținute sexy, Delia Matache a refuzat să pozeze nud. Artista a declarat cu vehemență că nu ar accepta niciodată să pozeze goală pentru publicațiile de profil. Aceasta recunoaște că s-a lăsat fotografiată parțial goală, dar a refuzat propunerile celor care i-au oferit sume impresionante pentru a poza topless.

Frumoasa cântăreață este extrem de apreciată, însă a stârnit de-a lungul timpului controverse. Recent, vedeta i-a uimit pe fani cu o fotografie postată pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților au fost pe măsură.

Delia Matache își asumă fiecare apariție în public sau în mediul online și se bucură de celebritate. Artista a adunat o avere impresionantă, investește mult în vacanțe exotice și în ținute extravagante. Vedeta este împlinită pe plan profesional, dar și personal, fiind fericită alături de partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu.

Ce spune cântăreață despre fotografiile în ipostaze provocatoare

Delia Matache nu a ezitat de-a lungul timpului să se afișeze în ținute extrem de sexy sau să își etaleze corpul de invidiat. Vedeta a pozat de mai multe ori parțial goală, spre încântarea admiratorilor.

Mai mult, ironiile din partea colegilor de breaslă sau criticile fanilor nu au împiedicat-o pe artistă să poarte articole vestimentare bizare sau foarte scumpe. Frumoasa Delia a fost ținta glumelor colegilor ei pentru că investește o avere în ținutele ei controversate. 

În ceea ce privește zvonul apărut în presă că jurata de la iUmor ar fi pozat nud, vedeta a infirmat cu vehemență aceste presupuneri. Cântăreața de succes a precizat că este pasionată de fotografie, este dependentă de poze, dar nu a pozat niciodată complet goală.

„Nu îmi place ideea să pozez goală. Parțial goală am pozat, dar niciodată nud. (…) Sunt pasionată de poze și îmi place să le fac chiar eu.”, a declarat solista.

Aceasta postează zilnic mesaje sau fotografii pentru admiratori, fiind o prezență activă pe toate rețelele de socializare. 

La 39 de ani, Delia Matache arată spectaculos și se menține în formă. Frumoasa artistă a recunoscut că este o norocoasă pentru că mănâncă orice fără să se îngrașe. Mai mult, îndrăgita vedetă a mărturisit că nu ține cont de vârstă și se bucură de viață, fiind răsfățată mereu de soțul ei. 

„Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează.”, a mărturisit jurata de la iUmor.

Delia Matache s-a afișat de mai multe ori în ipostaze provocatoare, dar nu a acceptat să pozeze nud. Cântăreața atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, dar și în mediul online, fiind una dintre cele mai excentrice artiste din showbiz-ul autohton. 

Adauga un comentariu