Mozaic muzical

Delia Matache, făcută praf de fani! Detaliul observat de internauți

Publicat: 08 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Delia Matache făcută praf de fani Detaliul observat de internauți
Delia a fost criticata de fani pe retelele de socializare

Delia Matache a fost făcută praf de fani după ce a postat o serie de fotografii nonconformiste pe rețelele de socializare. Ținutele pe care aceasta le poarta atrag mereu atenția, ba mai mult decât atât sunt neînțelese de cei din jur.

De curând, artista a făcut o ședință foto pe terasa casei după care a postat imaginile pe rețelele de socializare, iar fanii acesteia au reacționat imediat.

Delia Matache a fost făcută praf de fani pe rețelele de socializare

Delia nu ratează nicio ocazie pentru a îmbrăca ținute nonconformiste, în ton cu personalitatea ei. Recent, aceasta a făcut publice mai multe fotografii inedite care au atras atenţia internauţilor.

Cântăreața şi-a ales de această dată o ţinută formată dintr-o rochie cu paiete peste care a ales să poarte un treci lung în culoarea oului de raţă la care blondina a accesorizat o pereche de botine aurii. Ceea ce i-a lăsat pe fani fără cuvinte a fost ciorapul pe care artista a decis să îl poarte pe cap.

Fanii nu au fost de acord cu alegerea făcută de cantareta și au taxat-o imediat.

„Esti atat de frumoasa si talentata, dar de ce ti-ai pus ciorapul ala pe cap? De unde mai provine si ,,moda” asta? Maine, poimaine vedem toate pitipoancele cu ciorapi pe cap 😅😂😂😂😂😂”/ „Vin sărbătorile nu Halloween😂”/ „Spargi vreo bancă?😂”/ „Mode moderne cum ar zice cineva 😂😂😂 prea moderne”/ „Nu știu pe cine vrei sa copiezi,dar nu îți iese! Fii tu naturala ,ca te prinde mai bine!Esti atât de frumoasa,de plăcută,și nu știu de ce ascunzi tot ce ai mai frumos!Dacă asta consideri tu ca e moda, cu ciorap tras pe cap, atunci ,no comment!😂”/ „Ținuta e foarte tare 🔥 însă dresul acela pe cap…nu e ok de promovat 😐”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Câți bani a dat Delia pe un câine

Delia Matache a reușit să îl ”șocheze” pe bunul său prieten și coleg de platou Mihai Bendeac, care a colaborat in trecut si cu Anca Dinicu. În timp ce se aflau în culise, cei doi au purtat o discuție referitoare la colierul pe care artista îl purta. Actorul a sesizat imediat că pe fețele pietricelelor scrie ”Balenciaga”. A intrat pe internet și a căutat să vadă cât costă. Când a aflat că prețul unui astfel de colier este de 3000 de lei, Mihai Bendeac a reacționat.

Mihai Bendeac a avut un șoc când a văzut câți lei costă ”choker”-ul pe care Delia Matache îl poartă la gât, în timpul filmărilor de la ”iUmor”.

„Ai la gât o chestie care este formată din niște mici bucățele de plastic, pe care scrie: Balenciaga. În mod normal, știi, când e ziua unei comune, se face bâlci dintr-ăla, unde se vând tot felul de de-astea. Ăsta, ca și cost de producție, nu are cum să fie mai mult de 2 dolari”, a spus Mihai Bendeac.

La câteva secunde mai târziu, juratul „iUmor” a căutat pe internet să vadă ce preț are un astfel de colier. A reacționat instantaneu: „Gata, am găsit! Băi, lasă-mă! Nu se poate, bă! 3.000 de lei, bă?! 3.000 de lei?!”.

La discuție ia parte și comediantul Dan Badea care îi spune că există și variante mai scumpe: „Dar vezi că e la ofertă! Că se poate și mai rău”. Mihai Bendeac a continuat seria reacțiilor: „3.000 de lei, bă?! Niște c******e de plastic”.

Adauga un comentariu