Cancan

Delia Matache, probleme legate de vârstă. Ce o deranjează cel mai mult pe îndrăgita artistă

Publicat: 06 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Delia Matache probleme legate de vârstă. Ce o deranjează cel mai mult pe îndrăgita artistă
Delia este una dintre cele mai apreciate și solicitate artiste din România

Delia Matache a ajuns la o vârstă la care nu mai are nevoie de nicio prezentare, aceasta fiind una dintre cele mai apreciate voci din România. Îndrăgita artistă reușește să facă furori cu fiecare apariție, indiferent că este în rol de jurat, interpretă sau soție. Așadar, Delia Matache este o prezență sublimă, o apariție excentrică și o femeie frumoasă din toate punctele de vedere.

Au trecut mai bine de 20 de ani de la debutul ei, iar astăzi Delia Matache este un nume important în showbiz-ul românesc. Cum artista a știut să se reinventeze și să se adapteze mereu la cerințele pieței, Delia este considerată una dintre cele mai bune voci din România. În lunga ei carieră, aceasta a scos hit după hit, dar totodată și-a dezvoltat cariera și în televiziune. Astfel, de ani buni, Delia Matache colaborează cu Antena 1 pe numeroase proiecte, dar în urmă cu ceva timp ea a participat la show-urile Te cunosc de undeva ori Dansez pentru tine de la Pro TV. În momentul de față, ea face parte din juriul de la X-Factor, dar și iUmor.

Delia Matache vârstă – o problemă deranjantă

Într-un interviu recent, Delia Matache a dezvăluit care este întrebarea ce o deranjează cel mai mult. Și nu este, cum s-ar fi crezut, aceea legată de copil sau sarcină, ci tocmai de vârstă. Ei bine, artista, care s-a născut pe 7 februarie 1982, are 39 de ani, arată superb și se simte ca la 20 de ani. Iar acest lucru pare să-i deranjeze pe unii.

„La mine, oamenii sunt turbați pe vârstă, mă întreabă câți ani am. Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează. Când apar prea multe întrebări despre câți ani am, zic «s-a întâmplat ceva? care e problema?» Întrebarea asta e pe sistemul că de ce nu arăt bătrână, de ce nu mă comport ca atare, că sunt de mult timp în industrie și mereu sunt fresh. Cred că dă cu eroare un pic la capitolul ăsta…”, a spus Delia Matache.

Delia formează un cuplu frumos cu Răzvan

Artista Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, formează un cuplu de 11 ani. Aceștia s-au cunoscut în 2010 și după doi ani de relație au decis să spună „DA“ în fața ofițerului stării civile. Dacă Delia este mereu în lumina reflectoarelor și subiect pentru presa mondenă, nu același lucru se poate spune despre soțul ei. Răzvan Munteanu a ținut să stea departe de luminile rampei. Ba chiar, cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de mass-media și dau destul de rar informații despre viața lor privată.

Răzvan Munteanu este un antreprenor de succes, care deține mai multe locații în Centrul Vechi al Capitalei. Totodată, este și partener într-o companie de construcții. Însă în ultima vreme el s-a ocupat mai mult de cariera soției sale, fiindu-i și manager Deliei. Astfel, ajutată de soțul ei, Delia Matache s-a decis să intre și ea în afaceri și a deschis o casă de producție alături de cumnata ei, sora lui Răzvan Munteanu. Dincolo de toate acestea, Delia Matache este la o vârstă la care toate-i merg din plin și va avea încă mulți ani un cuvânt de spus în industria muzicală autohtonă.

Adauga un comentariu