Mozaic muzical

A primit Maria Constantin avansuri de la Dan Bittman? Ce spune artista

Publicat: 26 ian. 2022
Maria Contantin in costum popular
Maria Contantin a spus de curand intr-o emisiune ca a fost curtata de Dan Bittman

Maria Constantin a fost mereu curtată și apreciată de bărbați, iar acest lucru pare să fi venit și din partea lui Dan Bittman. Această dezvaluirie a fost făcută chiar de arista, în cadrul unui interviu recent. Solistul de la Holograf i-ar fi făcut mai multe avansuri cântăreței, însă blondina le-a refuzat.

Maria Constantin a fost curtată de Dan Bittman

În cadrul unei emisiuni televizate, interpreta de muzică populară a vorbit despre avansurile primite din partea unor bărbați celebrii din show-biz. Pe lista enumerată de aceasta se numără Cătălin Cazacu și Dan Bittman. Pe vremea când aceştia se întâlneau la diferite evenimente, cei doi bărbaţi obişnuiau să o complimenteze.

„Dan Bittman și Cătălin Cazacu mi-au făcut avansuri, la modul ”Ești foarte frumoasă”, n-au făcut nimic deplasat. Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost complimente mai mult decât avansuri”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni TV.

Maria Constantin a primit inelul de logodnă

Deși Maria Constantin a primi inelul de logodnă de la iubitul ei, situația în care ne aflăm în acest moment în contextul pandemiei de coronavirus, au obligat-o pe artistă să amâne căsătorii.

Nici anul viitor cei doi nu vor deveni soț și soție, pentru că fratele artistei are programată nunta. Totuși, Maria Constantin și Robert Stoica se vor căsători în 2023.

“Nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business.

Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe.

Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special.În principiu, anul 2023 ne va permite acest lux de a anunța pe toată lumea din timp, să nu fie pe repede înainte și, bineînțeles să alegem și o dată potrivită în care să am alături toți colegii de cântec, să am alături toți oamenii pe care mi-i doresc. Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa”, a spus Maria Constantin, potrivit fanatik.ro.

De ce s-a despărțit Dan Bittman de Liliana Ștefan

Dan Bittman ar fi făcut o adevărată pasiune pentru Andreea Ilie, cu care ar fi avut și o relație. Ce-i drept, cu pauze destul de dese, dar cu sentimente mărețe. Atât de mărețe, încât mezzosoprana chiar l-ar fi „tradus” pe Bobby Păunescu, la un moment dat.

Mai mult, se pare că Liliana Ștefan ar fi știut de această „pasiune” a cântărețului. Cu toate acestea ea ar fi considerat, cel puțin la început, că este doar o aventură și poate închide ochii, așa cum o mai făcuse în trecut. Și totuși, timpul a demonstrat contrariul, iar paharul s-ar fi umplut! Iar în plus, femeia care-i fusese alături atâția ani nu a suportat să fie înlocuită cu cineva care-i seamănă destul de mult. Așa se face că într-o zi, Liliana i-ar fi spus artistului să plece! De acolo nu a mai fost decât un pas, iar Bittman a părăsit vila pe care o ridicase împreună cu Liliana Ștefan.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu