Cancan ultimă oră

A renunțat Iancu Sterp la statutul de burlac? A fost surprins cu o domnișoară în ipostaze tandre

Publicat: 29 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A renunțat Iancu Sterp la statutul de burlac A fost surprins cu o domnișoară în ipostaze tandre
Iancu Sterp a decis să nu se mai ascundă, iar ultimele fotografii ajunse virale l-au dat în vileag

Iancu Sterp este cunoscut și s-a făcut remarcat după participarea la emisiunea „Puterea Dragostei”, dar și prin intermediul fratele său, Culiță Sterp, iar acum și-a format o adevărată comunitate în mediul online.

Iancu este foarte activ pe rețelele de socializare și nu se ferește din a publica tot felul de fotografii și video-uri de familie sau ce țin de viața lui profesională, luptându-se acum în cuștile de MMA. Acesta își ține departe de ochii curioșilor detaliile despre viața lui amoroasă, pe care nu-și dorește să și-o expună în fața opiniei publice, asta după ce a încercat să își găsească iubirea la TV.

Cu toate acestea, Iancu Sterp a decis să nu se mai ascundă, iar ultimele fotografii ajunse virale l-au dat în vileag.

Iancu Sterp și Ștefania Costache, ipostaze tandre din dormitor

După ultima relație care a fost publică, cea cu fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, Denisa, mezinul familiei Sterp nu și-a mai asumat nicio legătură amoroasă. Acum au apărut pentru scurt timp, câteva fotografii în care Iancu Sterp a fost văzut alături de Ștefania Costache.

Cei doi s-au fotografiat în dormitor, stând în pat, îmbrăcați lejer și făcând exces de gesturi tandre. Conform imaginilor, Ștefania și Iancu sunt îmbrățișați, se țin de mână, ba chiar, la un moment dat, blonda îl și sărută pe obraz, de aici, probabil, și atitudinea respingătoare a tânărului luptor în ceea ce le privește pe domnișoarele care-i tot dau târcoale.

Momentan nu a fost făcut nimic public și nu și-au asumat o relație, dar conform sursei amintite anterior, relația dintre Ștefania și Iancu durează deja de câteva săptămâni.

Până atunci, dacă e să ne luăm după zâmbetele pe care le afișează amorezii, Ștefania și Iancu, între care există o diferență de vârstă de luat în seamă, el fiind mai mic, profită de orice moment petrecut împreună, simțindu-se de minune unul în compania celuilalt.

Adauga un comentariu