BZI LIVE

LIVE VIDEO – A revenit în tenisul de masă după o pauză de peste 20 de ani iar acum este campioană europeană! Maria Gaftea, jucător și antrenor al echipei feminine CS Politehnica Iași, discută despre magia tenisului de masă – FOTO

Publicat: 21 feb. 2021

Luni, 22 februarie 2021, de la ora 11:00, in studioul BZI LIVE va fi prezentată Maria Gaftea, antrenor-jucător al echipei feminine de tenis de masă CS Politehnica Iași, pentru a discuta despre performanță în tenisul de masă, un sport frumos de privit dar extrem de greu de practicat la nivel înalt. Maria Gaftea va discuta despre reușitele echipei pe care o reprezintă, cum decurg antrenamentele specifice în tenisul de masă și locul pe care îl ocupă acest sport în ierarhia diferitelor ramuri sportive de la noi. De ce ar alege un copil să practice tenisul de masă în detrimentul unuia mai mediatizat și mai profitabil? Cât de importante sunt sfaturile antrenorilor in timpul meciurilor? Ce înseamnă să ai un serviciu bun și cum îți poate asigura victoria? Sunt doar câteva dintre întrebările la care invitata Roxanei Caraiman va răspunde.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu