Stiri medicale

A slăbit 30 de kilograme într-o lună, consumând hrană pentru câini – VIDEO

Publicat: 01 mart. 2020
A slăbit 30 kilograme cu hrană pentru câini
A slăbit 30 kilograme cu hrană pentru câini

A slăbit 30 kilograme cu hrană pentru câini! Ce este foarte important în afaceri este demonstrarea credinței în propriile produse. Acesta este motivul pentru care veți vedea dealeri auto care conduc doar mașinile pe care le vând. Sau contabilii care folosesc specialiștii propriei firme pentru a-și plati impozitele. Se numește mâncarea mâncării pentru câini. Dar ce se întâmplă dacă compania dvs. vinde de fapt mâncare pentru câini? Ei bine, asta a făcut Mitch Felderhoff.

În ultima lună, Felderhoff, care este coproprietar cu fratele său al Muenster Milling Co, o afacere de familie din a patra generație care face mâncare pentru animale de companie în Texas, nu a mâncat altceva decât produsele companiei sale și, da, asta înseamnă mâncare pentru câini.

„Ei bine, este puțin naiv să spun că vreau să [mănânc mâncare pentru câini] timp de 30 de zile”, a recunoscut el în prima serie de videoclipuri care documentează călătoria sa pe pagina YouTube a companiei. „Dar vrem să dovedim că credem în ceea ce facem.”

A slăbit 30 kilograme cu hrană pentru câini

Compania lui Felderhoff face alimente naturale pentru animale de companie, folosind pui, vită, elan și utilizează ingrediente provenite local. Felderhoff susține că produsele sale nu sunt numai bune pentru animalele de companie, dar sunt bune și pentru oameni. El a primit chiar aprobarea de la soția și medicul său înainte să înceapă să mestece kibbles și să facă mese din produsele alimentare pentru câini uscate si congelate ale acestei companii.

„Vreau ca oamenii să știe că suntem atât de pasionați de ceea ce facem, încât vom face tot ce putem pentru a ne asigura că oferim cea mai bună mâncare posibilă animalelor, atât de mult, încât chiar si un om o poate manca.“

Bărbatul a recunoscut că nu i-a fost deloc uşor, dar a găsit puterea să îşi menţină dieta timp de o lună întreagă. „Hrana de câini nu e deloc uşor de mâncat. Are gustul exact ca mirosul ei. În primele patru zile a fost foarte greu. Nu mi-a plăcut”, a declarat Felderhoff. La sfârşitul celor 30 de zile, el a slăbit 30 kg.
Adauga un comentariu