Diete si regimuri

Acest influencer a pierdut 60 de kilograme fără să tină dietă: 5 sfaturi care au funcționat

Publicat: 05 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acest influencer a pierdut 60 de kilograme fără să tină dietă 5 sfaturi care au funcționat
A slabit 60 de kilograme fără să tină dietă

A slabit 60 de kilograme fără să tină dietă. 60 de kilograme: atat a pierdut, într-un an, un influencer american!

Kiah Twisselman din California, urmarită de mai mult de 24.400 de persoane, a dezvăluit pierderea ei în greutate incredibilă pe contul ei de Instagram, cu fotografii înainte / după.

Dar cum a reușit această blondă drăguță să slăbească așa, în doar 12 luni? Pe contul ei de Instagram, acum dedicat acestei schimbări fizice radicale și noului său mod de viață, tânăra vorbeste zilnic despre ce a împins-o să se schimbe și ce i-a permis să atingă acest obiectiv.

Care este secretul acestui influencer american care a reușit să piardă aproape 60 de kilograme?

Pentru tânăra femeie, nu se pune problema de a suferi psihologic prin lipsirea de incredere in sine, de adoptarea unei diete drastice sau de stabilirea unor obiective sportive care nu pot fi atinse pe termen lung!

Kiah Twisselman explică faptul că cinci obiceiuri zilnice aparent foarte simple i-au permis să-și piardă greutatea și să obțină cifra în care este astăzi, într-un singur an:

Exerciții 30 de minute pe zi
Trezirea cu o oră mai devreme decât de obicei
Scrie 10 lucruri pe care o mulțumește in fiecare zi
Interzice alimentele nesanatoase
Bea zilnic echivalentul a jumătate din greutatea corporală sau aproximativ 2 litri de apă pe zi

A slabit 60 de kilograme fără să tină dietă

Influencerul american explică apoi că punerea în aplicare a acestor cinci obiceiuri zilnice, care nu sunt foarte complicate până la urmă, i-au dat „un impuls” și că i-au schimbat „complet” viața ”.

„Îmbunătățirea vieții nu înseamnă să faci schimbări drastice și înfricoșătoare peste noapte. Este vorba de a fi acolo unde ești și de a face mici schimbări în timp, pe care le poți efectua zilnic. Începeți puțin câte puțin, rămâneți consecvenți”, explică ea pe rețeaua de socializare, potrivit femmeactuelle.fr.

Pierderea în greutate: adopta un stil de viață sănătos și ascultă-ți corpul

Kiah Twiselman pledează pentru un stil de viață sănătos, fără frustrări, care implică în principal să asculți corpul, sentimentele și să respectăm cine suntem: „Corpul nostru este incredibil de intuitiv atunci când ne luăm un moment pentru a-l asculta. „Când eram copii, asta știam! Am mâncat când eram flămânzi, ne-am culcat când eram obosiți și ne jucam când eram plictisiți, fără a fi nevoie să ne gândim”.

Adauga un comentariu