Prima pagină » Stiri si curiozitati » A slăbit cineva cu keto diet forum. Ce presupune acest regim și când începe procesul de cetoză  

A slăbit cineva cu keto diet forum. Ce presupune acest regim și când începe procesul de cetoză  

08 sept. 2022, 10:53,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Tot mai multe persoane se întreabă dacă a slăbit cineva cu keto diet pe forum. Dieta keto este populară în întreaga lume. Aceasta se bazează pe consumul minim de carbohidrați și pe primirea de energie, nu din glucoză, ci din grăsimi.

Semnificația unei astfel de nutriții este aportul minim de carbohidrați, limitat de proteine și bogat în grăsimi. Totul depinde de obiectiv. Pentru comparație, puteți mânca 50 de grame de carbohidrați pe zi în timpul unei diete sărace în carbohidrați și doar 20 în timpul unei diete ketogenă. Rezultatele de scădere în greutate cu o dietă keto sunt, de asemenea, mai bune decât în timpul unei diete obișnuite. Astfel, atunci când treci la o astfel de dietă, organismul începe să primească energie nu din glucoză, ci din cetone, care, la rândul lor, sunt produse din grăsimea corporală. Când carbohidrații din dietă nu rămân mai mult de 20 g pe zi, începe procesul de cetoză, adică utilizarea grăsimilor stocate. Procesul de cetoză poate fi început prin post, dar dieta keto vă permite să intrați în această stare și să rămâneți în ea tot timpul fără niciun risc pentru sănătate.

alimente permise in timpul dietei keto pe un suport din lemn

Multe persoane se întreabă dacă a slăbit cineva cu keto diet pe forum deoarece regimul permite consumul mai multor alimente care în mod normal nu sunt recomandate în timpul altor diete

A slăbit cineva cu keto diet forum. Ce mănânci când urmezi o astfel de metodă de slăbire

Cantitatea de carbohidrați pe zi poate fi de numai 20 g, cantitatea de proteine ​​este, de asemenea, limitată, nu mai mult de 100 g, dar puteți mânca aproximativ 150 de grame de grăsime pură. Există diferite versiuni ale dietei keto cu diferite proporții de grăsimi și proteine.

Cu toate acestea, dieta keto nu este recomandată celor cu probleme cu ficatul, rinichii, inima, hormonii sau diabetul. Oricât de motivante sunt recenziile despre rezultatele pierderii în greutate la dieta keto, oricine suferă de boli cronice ar trebui să consulte mai întâi un medic.

mai multe portii cu mancare pe o masa

Nu sunt indicate să consumați orice alt fruct decât fructele de pădure

Petru dieta keto, grăsimile sunt prietenii acesteia, așa că dimineața poți bea cafea cu două linguri de ulei de cocos și o lingură de frișcă. Puteți adăuga în alimentație colagen și chiar amestecuri de proteine. Datorită celor 34 de grame de grăsime din băutură, nu vă va fi foame până la prânz. Cel mai interesant lucru este că vei avea mai multă energie decât înainte. Acest fapt se poate observa atât la serviciu, cât și în sport. Acesta este rezultatul neașteptat al dietei keto.

Alimente de evitat într-o dietă keto genă. Ce produse alimentare să incluzi în dieta ta

Pentru a începe să urmezi această dietă și pentru a menține o stare de cetoză, trebuie să eliminați sau să reduceți cantitatea de alimente bogate în carbohidrați din meniu. Astfel, nu este recomandat să consumi cereale și alimente cu amidon, precum orez, paste, cereale, cartofi și alimente și băuturi dulci. Printre acestea se numără sifonul, sucuri de fructe, produse de patiserie și altele.

alimente permise in timpul dietei keto

Pentru a începe să urmezi această dietă și pentru a menține o stare de cetoză, trebuie să eliminați sau să reduceți cantitatea de alimente bogate în carbohidrați din meniu

Nu sunt indicate să consumați orice alt fruct decât fructele de pădure, fasole și alimente dietetice și pe cele sărace în grăsimi. Nu trebuie să adaugi sosuri și arome care conțin zahăr și grăsimi nesănătoase în felurile de mâncare.

Principalele alimente care sunt incluse în dieta keto sunt fripturile, cârnații, slănină, puiul și curcanul. De asemenea, poți consuma pește, indicat este somonul, tonul, macroul și fructele de mare. Poți consuma la micul dejun ouă, unt și smântână;

Multe persoane se întreabă dacă a slăbit cineva cu keto diet pe forum deoarece regimul permite consumul mai multor alimente care în mod normal nu sunt recomandate în timpul altor diete. Astfel, dintre brânzeturi poți consuma cheddar, brânză de capră, smântână, mozzarella sau brânză albastră. Pentru a primi cantitatea de grăsimi necesare în timpul dietei este indicat să consumi nuci și semințe, ulei de măsline, nucă de cocos și avocado. De asemenea, poți consuma avocado proaspăt și guacamole, legume cu conținut scăzut de carbohidrați.

alimente permise in timpul dietei keto

Petru dieta keto, grăsimile sunt prietenii acesteia, așa că dimineața poți bea cafea cu două linguri de ulei de cocos și o lingură de frișcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *