Local

A vrut să-și facă o cafea, dar asta i-a nenorocit soțul pe viață! Bărbatul a ajuns cu arsuri grave la Spitalul „Sf. Spiridon”: „Când a aprins becul, butelia a explodat” – FOTO/VIDEO

Publicat: 02 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A vrut să-și facă o cafea dar asta i-a nenorocit soțul pe viață Bărbatul a ajuns cu arsuri grave la Spitalul Sf. Spiridon Când a aprins becul butelia a explodat - FOTOVIDEO
Gheorghe Ivanovici, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Lunca Banului, județul Vaslui, a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, după ce a fost victima unei explozii puternice

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Lunca Banului, județul Vaslui, a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, în data de 29 ianuarie 2024, după ce a fost victima unei explozii violente.

O explozie l-a nenorocit pe viață! Gheorghe Ivanovici este internat la Spitalul „Sf. Spiridon”

Soția lui Gheorghe Ivanovici voia să-și pregătească o cafea atunci când a simțit un miros pregnant de gaz. Drept urmare, soțul său s-a gândit să închidă butelia și să deschidă ușa, sperând că bucătăria se va aerisi. Acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că Gheorghe Ivanovici a fost victima unei explozii, suferind arsuri la nivelul feței, gâtului, căilor respiratorii, dar și la nivelul membrelor.

„La 5 dimineața, trebuia să plece mama la muncă și, ca tot omul, voia mai întâi să-și facă o cafea. Tata a simțit miros de gaz în bucătărie, a deschis ușa, a închis butelia că, dacă nu făcea asta, exploda. Scăpa gaz pe la aragaz, prin spate, pe la furtun, iar toată noaptea tot s-a acumulat. Când a aprins becul, butelia a explodat, a fost o explozie foarte mare. Dacă era butelia deschisă, putea să se întâmple ceva mai grav, poate chiar ca părinții mei să nu mai fie acum. A fost deja operat la mâini, i s-a luat piele de pe picioare. S-ar putea să fie operat și la față, asta nu știm sigur.

Miercuri am fost la el, așteptăm să fie totul bine. Și bunicul meu este la spital, peste el a căzut tavanul și el are arsuri la o mână și la un picior, dar nu e la fel de grav ca tata, deoarece el nu a fost fix acolo. În locuință se aflau și mama, și fratele meu mai mic, dar ei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, mama doar s-a lovit la picior, s-a speriat, dar nu a fost ceva grav”, a declarat Roxana Balan, fiica lui Gheorghe Ivanovici.

Familia Ivanovici are nevoie de ajutor pentru a-și reconstrui locuința distrusă

Familia Ivanovici își dorește să-și repare locuința, dar are nevoie de ajutor din partea tuturor. Pot fi donate atât materiale de construcții, cât și bani.

„Mulțumim lui Dumnezeu că a fost numai atât. Casa este dărâmată foarte tare și vrem să o reparăm cât de cât. În urma exploziei, totul a fost distrus, nu a mai rămas nimic. Avem nevoie de bănuți și pentru medicamente, și cele necesare pentru spital, așa că orice sumă de bani sau donație este binevenită. Orice donație de materiale pentru casă este binevenită, orice bănuț contează”, a transmis fiica lui Gheorghe Ivanovici.

Persoanele care doresc să vină în ajutorul familiei Ivanovici, care este greu încercată în această perioadă, pot face donații în unul din conturile IBAN: RO81 BREL 0005 5040 1800 0100; IBAN: LT94 3250 0740 2755 5016. Beneficiar: Roxana Marinela Ivanovici.

Adauga un comentariu